p0s0p0 Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 Stahl jsem z ofiko stranek nejake dema her do PC (soubory s priponou *.pkg) . Kam je mam nahrat a jak se spousti? Nebo jak se instaluji na PSP?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 Rozbalis to treba winrarem a das to do PSP/GAME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p0s0p0 Odesláno Srpen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 Dik za rychlou odpoved ale poslednim winrarem to rozbalit nejde :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 a co ti to přesně píše ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrželka Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 Nejde? Musí ... to neni tím posledním winrarem ,ale asi delas nekde chybu ty .. normalne dej "extract to" a mas a pak do složky PsP/GAME. Ale jestli je to tin novym winrarem tak si stahni starsi verzi:) Jo a dema nesmíš přejmenovávat, nevím proč ale je to asi nejaka ochrana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 ja som tiez hraval dema...jednoducho stiahnes...rozbalis vynarom a nahadzes do do psp- game...nie je co riesit dalej... a najlepsie budes mat ked si to extrektujes do zlozky na ploche a az potom presunies do psp:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angiejbc Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 Jestli mas problem s rozbalovanim tak se vybodni na stahovani nove coi stare verze winraru a stahni si 7zip a budes spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 Ja pouzival program od Sony PSP game Downloader a to jsem pres USB pripojil psp k pc a dal jsem stahnout do psp a rovnou se mi to stahlo do psp a normalne jsem to uz hral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.