sysasysa Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 Čus lidi. Včera sem si v Datartu koupil 4GB SDHC Od Integralu za 395,-, dal sem si tam firmware a pak když pustim M3DS simply v DSku, tak mi naběhne obrazovka Loading a tam se to zastaví a nic se pak nestane. neví někdo co s tim je?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KingNothing Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 máš tam sd kartu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 angiejbc Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 Hele trochu to popis vic...ted nevim jestli ten loading pise kdyz se divas na tu kartu nebo kdyz spoustis hru..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 au! Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 zkousel si jinou pametovku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Srpen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 @idefix: Se starou paměťovkou to šlo, včera sem tam dal novou a šmitec. @angiejbc: Loading jako když DSko zapneš než se načte menu. @Kirk: Micro SDHC PS: Sry za ty odkazy, ale sem linej to přepisovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KingNothing Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 a podporuje M3DS simply SDHC? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 au! Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 koukal jsem se na net a nikde jsem nenasel ,ze M3DS SIMPLY podporuje sdhc tak si myslim ze to bude tim..proste jenom zkus jestli jde ta predchozi karta ..a jestli to pude tak je to asi tim... jinak pak jenom muzes zkusit stahnout fw odjinud.. a zkusit to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KingNothing Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 já si právě taky myslím,že M3ds simply nepodporuje sdhc.Ale nevím to jistě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 au! Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 no co jsem se koukal,tak ne..potom by to bylo celkem jasny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NexusWright Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 M3DS simply jistě prozatím (nevím, četl jsem že se to dá odbloknout fw, nevyšlo) SDHC nepodporuje. Z vlastních zkušeností i z informací na netu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Srpen 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 J. Už sem si to i zkontroloval na GBAtempu. Nejde tam SDHC. Takže si du koupit novou kartu. Jelikož nechci měnit firmu, tak du do Realu. Mám už 4kila a stojí CCa 550 na Bamboogamingu. Jelikož sem měl narozky, tak asi můžu jít objednat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sysasysa
Čus lidi. Včera sem si v Datartu koupil 4GB SDHC Od Integralu za 395,-, dal sem si tam firmware a pak když pustim M3DS simply v DSku, tak mi naběhne obrazovka Loading a tam se to zastaví a nic se pak nestane. neví někdo co s tim je??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts