Bedbord Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 má někdo s timhle programem zkušenosti tj. co všechno můžu odebrat z full iso hry abych jí zmenšil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 pouzi radsej UMD Gen, je to special pre PSP hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Prosinec 30, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 pouzi radsej UMD Gen, je to special pre PSP hry vyzkoušim ale jakej soubor můžu smáznout .. nějak nepoznám třeba přesně co je to za soubor (videoukázka, hudba, atd) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 to uz ti neporadim, s ripovanim som sa zatial nezaoberal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest petr44 Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 Nezmenšuj to.Uplně pak ztratíš dojem ze hry(podle mě teda...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorilll Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 Taky by me to zajimalo. Chtel bych si udelat rip FiredUp aby se vesel na 64 MB kartu.nemate nekdo nahodou nejaky funkcni rip? nebo nevite jak odstranit chybu 80020130, na forech se zminuji o nejakym emulatoru pri teto chybe, no kdyby nekdo vedet tak by potesil:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 Taky by me to zajimalo. Chtel bych si udelat rip FiredUp aby se vesel na 64 MB kartu.nemate nekdo nahodou nejaky funkcni rip? nebo nevite jak odstranit chybu 80020130, na forech se zminuji o nejakym emulatoru pri teto chybe, no kdyby nekdo vedet tak by potesil:)Na 64MB kartu,Cože to snad ani neuděláš......... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Prosinec 31, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 Nezmenšuj to.Uplně pak ztratíš dojem ze hry(podle mě teda...) a co jako mám dělat když se mi to nevejde na 1 GB kartu ? tak to asi musim ripnout ne ? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorilll Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 4 Kořas: z torrentu sem sosnul 24 mb iso a na pspzone.sk sem videl nefunkcni link na 26 mb rip, hra ale nejde spustit kvuli hlasce vyse...melo by to jit ripnout o tolik, jde mi jen o multiplayer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest petr44 Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 Nezmenšuj to.Uplně pak ztratíš dojem ze hry(podle mě teda...) a co jako mám dělat když se mi to nevejde na 1 GB kartu ? tak to asi musim ripnout ne ? ;) Dej to do CSO...Zmenší se to min. o polovinu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorilll Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 Tak sem ted dodelal rip toho FiredUp v UMDgen.nechal sem tam jen deatmatch multiplayer+zvuk (26 MB). Takze jestli je tu jeste nekdo do pari tuhle hru v MP a nechce prijit o 200mb na karte, staci napsat a ja vam to nekam upnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartanCJ Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 Já bych si ctěl PES 6 ripnout a ještě hodit do CSO. Jak to udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.