EpiC1468621732 Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 zdravim...viete mi poradit preco mi nekedy moje pc nenajde psp??? normalne ho zapojim a n apsp len napis please wait... napr vcera mi to slo a dnes uz nie... ako keby to chcelo nejake drivere:!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sanchez Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 vypni USB nabíjení v menu, zkus vyměnit USB porty je možný že používáš USB 1.0... nebo možná FAKE karta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kira Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 Tohle mi delalo taky skus se pripojit k pc pres recovery menu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 Vymen usb kabel,nebo kdyz to zapojis tak drz psp za koncovku usb kabelu me to pomaha protoze mam rozbitou koncovku v psp a nechcu psp reklamovat:Dkdyz to pripojim a nedrzim to tak pise please wait ale kdyz to drzim za tu koncovku usb tak v poho,a navic mi to taky z niceho nic zaclo blbnout:Dzkus to jak to musim delat ja;)pokud to pujde tak je to jasne->rozbita koncovka v psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EpiC1468621732 Odesláno Srpen 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 LOL je to tou koncovkou...som to trochu pohnul a hned mi to naskocilo...vazim si vasej poomoci...dik :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 Priste zmackni tlacitko thanks tomu ktery ti pomohl;)a mozna nam to zblblo jestli jsme tim nekde netukly:)sice vim ze jsem s tim nikde nebouch ale samo se to pokazit nemohlo:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
EpiC1468621732
zdravim...viete mi poradit preco mi nekedy moje pc nenajde psp???
normalne ho zapojim a n apsp len napis please wait...
napr vcera mi to slo a dnes uz nie...
ako keby to chcelo nejake drivere:!:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts