Richardo911 Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 prepacte ze zakladam hned dalsiu temu ale xko mi uz ide konecne ale pri kazdej hre mi sekne co je s tym :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shai_tan Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 Bud z neho sundej tu sekyru,at se neseka,nebo zkus reklamaci,co myslis? Ten problem popisujes dost nepresne,muze to byt jedna z 1000000 ruznych zavad.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richardo911 Odesláno Srpen 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 no tak taky mam problem zapne xko naskoci dashboad zapnem hru normalne setko nacita ale uz ked idem hrat tak sekne kazda jedna hra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 a dá se potom vrátit do dashboardu nebo ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richardo911 Odesláno Srpen 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 nie nic sekne cele xko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 tak to reklamuj ... na tohle už asi nic softwarově spravit nepomůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shai_tan Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 Vypada to,ze se bud neco prehriva,nebo treba vadna ramka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 Mě se tohle stalo včera u dema Gridu...vše OK v jedu do zatáčky asi 150mph za hodinu a najednou stojím na místě :lol: ! Nevěděl jsem co mám dělat...zkusil jsem dlouho držet Guide na ovladači ale nic...tak jsem vypnul konzoli tím tlačítkem na ní...zapnu a kuk vše je OK a nic se už neseká...a doufám že už nikdy nebude...tohle byl jenom příklad:D.Kdyby se ti to zaseklo jednou jako mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richardo911 Odesláno Srpen 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 no mne sa to stalo par krat ale to nie vzdy niekedy to ide bezproblemov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Richardo911
prepacte ze zakladam hned dalsiu temu ale xko mi uz ide konecne ale pri kazdej hre mi sekne co je s tym :-(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts