Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

720p Vs 1080i


j2x

Otázka

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
takže co je lepsi? 1080i nebo 720p ? (Kvalitou obrazu) , já hraju na 1080i , protoze na 720p se mi to zdá takový nebarevný...

No ja mam uplne stejny dotaz ohledne barevnosti-pres component vga jsou barvy krasne,ale pres hdmi hrozne ploche-jakoby 64k.. Nevite proc? Taky mam telku hd ready,nejdriv jsem si toho ani nevsiml,ale pred chvili jsem kvuli audiu pripojil xko skrz hd av kabel a ten rozdil je fakt velky. Hdmi kabel mam myslim dost kvalitni,nastaveni obrazu je stejne na konzoli i na lcd tv,nevite proc a co s tim?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Kdyz mas HD Ready, tak je to snad jasny ne? Ta TV neumi zobrazovat 1080i, umi maximalne 720p, tak je to snad jasne? :)

Nebudu do TV odesilat vetsi rozliseni, kdyz ho nezvladne a kdyz mam na vyber presne rozliseni, ktere je jeji hranice (viz. co znamena HD Ready a Full HD..)

sorry, to ma byt odpoved samozrejme na zakladatele topicu, takze uz trochu mimo.. :oops:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

ja mam lg 22 palcu a mam tam na vyber nějaký nízký něco okolo 420p , pak 720p a 1080i , na 1080 i se mi to zdá takové barevnejsi,na 720p je to takový šedý,takže když chci hrat na 720p,což je podle vás lepsi kvalita,tak jakej mam koupit kabele aby byly barvy ok jako v 1080i ? Mam HDMI kabel od DRAGON.

jo a kdyz chci dat 720p tak mi vyskoci naka hlaska o 50 hercich,sorry anglictinu moc nezvladam,tak mam tu hlasku potvrdit a nebo zamitnout?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu