j2x Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 Ahoj! Má někdo přehled o fungujících Ext.HDD na XBOX360? (Kromě jednoho oficiálního).. Nechci být za kreténa, ale "prý" existují...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 Externí harddisc se tváří v podstatě jako flashka, takže by neměl být problém s jakýmkoliv typem. Jenom nevím, jestli není nutný souborový systém FAT32... Taky záleží co od toho chceš. Jestli používat externí HDD jako HDD xboxu, ukládat na něj dema atd., tak to myslím nepůjde. Opravte mě, jestli se pletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 j2x Odesláno Srpen 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 Mám originál 20gb, ale s vizí update dashboardu se začínám zajímat i o jiné alternativy.. Tedy kromě koupě 120Gb.. No nebylo by to supr kdyby to nějakým způsobem fungovalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 Externí harddisc se tváří v podstatě jako flashka, takže by neměl být problém s jakýmkoliv typem. Jenom nevím, jestli není nutný souborový systém FAT32...Taky záleží co od toho chceš. Jestli používat externí HDD jako HDD xboxu, ukládat na něj dema atd., tak to myslím nepůjde. Opravte mě, jestli se pletu. jj FAT32 je nutný (tj. soubory do 4gb) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pacik Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 No videl jsem par navodu jak pripojit klasicky (2,5" nebo 3,5") disk hoznej v boxu pripojit k Xboxu, ale bylo tam za potreby neco udelat (uz nvm co, ale myslim ze na disk nahrat nejakej program, pak resnout PC, nabootovat ho, atp...). Nejsem si ted jistej uz je to nejaka doba co sem to videl.... P.S. Nemam stim zadny zkusenosti, ja mam svuj origo 200GB HDD, az pujdou instalovat hry na disk tak si koupim ten 120GB HDD, pisu jen to co sem nekde cetl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 Ja tam pripojil externi 250gb a vse v pohode jelo......koukal jsem na film, prohlizel fotky, poustel hudbu......takze z vlastni zkusenosti funguje. Pripojeno pres USB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 http://www.xboxhacked.hu.cz/ jukni na muj navod jak upravit neroginalni hdd (: tvari se potom jako originalni na boxe....je to jenom stary prelozeny navod, nazarucuju ze v poradku pofrci ale podle vseho z toho webu co sem prekladal by vsechno melo jet jak ma... (: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
j2x
Ahoj!
Má někdo přehled o fungujících Ext.HDD na XBOX360? (Kromě jednoho oficiálního).. Nechci být za kreténa, ale "prý" existují...:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts