hlada91 Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 co může způsobovat občasný zaseknutí xbox, poté jde pouze vyndat DVD a vypnout xbox tlačítkem na konzoli:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 přehřátí, už několikrát se mi to stalo taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 18, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 Me se to stalo predevcirem u hrani xbox1 hry , zajimavy.... Podle me se proste obcas kazdy pristroj zasekne , nic neni dokonaly , i ps3 se mi parkrat sekla :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 Mě se to zaseklo při hraní Race Drive Grid Dema!:DJel jsem ten španělský závod v Mustangu a najednou sek...hra byla z HDD takže nevim jestli mechanika šla otevřit ale asi jo.Xbox Guide nereagoval tak jsem zmáčknul to tlačítko na konzoli a OK.Teď už je to v pohodě a doufám že dlouho bude...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 mě se to akorát někdy zasekne v gta tak na 2s , ale to předtím než udělám nějakou misi (vyberu na uložení hdd) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hlada91 Odesláno Srpen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 mě se to stalo u GTA 4 a NHL 08 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 mě se to stalo 2x :) pak přišel ROD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hlada91 Odesláno Srpen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 tak mě to zatím běží, uvidíme jak dlouho, kdyby náhodou, kdo tady opravuje 3 red led? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnnyX360 Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 Mě se to občas stává taky, jenom ale u některých her. Například u Blue Dragon nebo Army of Two ale na druhou stranu u jiných vůbec ne. Nejspíš to bude vypálením hry jinak mě nic nenapadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hlada91 Odesláno Srpen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 tak je pravda že moje vypalovačka je už 3 roky stará:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 geronimo_cz Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 me se to stalo 3x u gta 4.. behem prvnich dvou dnu po koupi konzole.. od ty doby klidek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 slim-x Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 me se jednou prehral u gtacka ale to sem hral asi 5 hodin v kuse a pak po pul hodine mi to porad psalo ze je prehratyaz po hodce to zase slo..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Amper Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 jo me taky 3x u GTA pak uz nic ,treba to dela jen u her ktere to vic vytezuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 razziel Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 mně to dělá třeba u viking battle for asgard alen to je tím že to není originálka a je tam moc velkej fajt jinak se mně to nestává a u Gta 4 mně to dělalo jen jednou taky a tet v poho :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mardy Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 mne jenom u Assassin's creed jednou a vickrat ne :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hlada91
co může způsobovat občasný zaseknutí xbox, poté jde pouze vyndat DVD a vypnout xbox tlačítkem na konzoli:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts