vokurk Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 Mám DSTT... Jak vypadnout ze hry zpět do menu aniž bych musel vypínat DSko? Dík za odpověd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 Pokud vím mel jsem SuperCard a jinak nez pres vypnuti to neslo... asi jedina vec co se mi na DSku nelibila... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 v menu dej "SysOption" a první položku "Default reset" přepni na "on" pak se ze hry dostaneš současným stisknutím Y+X+A+B+L+R Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 v menu dej "SysOption" a první položku "Default reset" přepni na "on"pak se ze hry dostaneš současným stisknutím Y+X+A+B+L+R Asi jsem si mel koupit k Dsku DSTT :lol: no ae stejne ta kombinace tlacitek to bych si ani nezapamatoval xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Kyssi Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 jj, prostě zmáčkni L a R a XYAB zároveň ale je to mít třeba v menu povolené a některé hry mi to nechce vyskočit, ale je jich málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 nn, ja mam ted tu tvoji SuperCard One a v pohode, stacilo aktivovat Soft Reset a pomoci L + R + A + X + B + Y muzu taky resetovat DS do menu :D To uz maji snad vsechny Slot 1 flash karty dnes.. omg a to sem si myslel ze jsem si poradne precet HELP xD no newadi... Tak ted uz krom komplikovanymu prehravani videi nemam co DSku vytknout:D snad uz brzy vyjde nejake nove:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 omg a to sem si myslel ze jsem si poradne precet HELP xD no newadi... Tak ted uz krom komplikovanymu prehravani videi nemam co DSku vytknout:D snad uz brzy vyjde nejake nove:D Tak komplikovany prehravani videi ti taky vyvratim xD Staci BatchDPG - tam jen vyberes soubor (jakykoliv format skoro) ktery chces zkonvertovat do .DPG, koverze trva asi pul hodinky - hodku a pak jen nakopirujes na kartu, klepnes na nej (jako na hru) a uz to hraje :D Jeste jednodussi nez v PSP.. Zkracene receno, zkovertujes do .dpg (par kliku), nakupirujes na kartu a jedes! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vokurk
Mám DSTT... Jak vypadnout ze hry zpět do menu aniž bych musel vypínat DSko? Dík za odpověd.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts