vokurk Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2008 Mám DSTT... Jak vypadnout ze hry zpět do menu aniž bych musel vypínat DSko? Dík za odpověd.
0 conter Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2008 Pokud vím mel jsem SuperCard a jinak nez pres vypnuti to neslo... asi jedina vec co se mi na DSku nelibila...
0 bezejmena Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2008 v menu dej "SysOption" a první položku "Default reset" přepni na "on" pak se ze hry dostaneš současným stisknutím Y+X+A+B+L+R
0 conter Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2008 v menu dej "SysOption" a první položku "Default reset" přepni na "on"pak se ze hry dostaneš současným stisknutím Y+X+A+B+L+R Asi jsem si mel koupit k Dsku DSTT :lol: no ae stejne ta kombinace tlacitek to bych si ani nezapamatoval xD
0 Guest Kyssi Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2008 jj, prostě zmáčkni L a R a XYAB zároveň ale je to mít třeba v menu povolené a některé hry mi to nechce vyskočit, ale je jich málo
0 conter Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2008 nn, ja mam ted tu tvoji SuperCard One a v pohode, stacilo aktivovat Soft Reset a pomoci L + R + A + X + B + Y muzu taky resetovat DS do menu :D To uz maji snad vsechny Slot 1 flash karty dnes.. omg a to sem si myslel ze jsem si poradne precet HELP xD no newadi... Tak ted uz krom komplikovanymu prehravani videi nemam co DSku vytknout:D snad uz brzy vyjde nejake nove:D
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2008 omg a to sem si myslel ze jsem si poradne precet HELP xD no newadi... Tak ted uz krom komplikovanymu prehravani videi nemam co DSku vytknout:D snad uz brzy vyjde nejake nove:D Tak komplikovany prehravani videi ti taky vyvratim xD Staci BatchDPG - tam jen vyberes soubor (jakykoliv format skoro) ktery chces zkonvertovat do .DPG, koverze trva asi pul hodinky - hodku a pak jen nakopirujes na kartu, klepnes na nej (jako na hru) a uz to hraje :D Jeste jednodussi nez v PSP.. Zkracene receno, zkovertujes do .dpg (par kliku), nakupirujes na kartu a jedes! :)
Otázka
vokurk
Mám DSTT... Jak vypadnout ze hry zpět do menu aniž bych musel vypínat DSko? Dík za odpověd.
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts