lomax Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 Tak jsem psal na ofic. podporu PS a oni mi odepsali tohle: Moje otazky: 1. Bude menu konzole PS3 lokalizovano do CZ? 2. Kdy bude zpetna kompatibilita her PS2 pro 40GB PS3? Udajne by mel vyjit novy FW nekdy v zari Odpovedi 1. Patri to mezi priority do budoucna, presny datum vsak zatim neni stanoven. 2. Ne, PS3 40GB nema zpetnou kompatibilitu s PS2 hrami. Tak nevim, jestli se vubec nekdy dockame upravou FW toho, aby jely hry z ps2. Ikdyz se objevili zpravy, ze to bude mozne v zari... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Srpen 18, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 To ti napsal nejakej kret*n ze suporrtu tady v cesku , tomu bych nejakou velkou vahu neprikladal :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Srpen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 jj, to je z cesky podpory...no uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 Zatim to beru jako planej poplach, az se objevi oficialni oznameni, topic odemknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts