TOMFX Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 Hraje někdo tady tuhle super hru?! Já ji hraju pořád už sem se kní vrátil po 3 ale už ot není ono jako poprvé tak spíš scháním MODY,MAPY nemá někdo nějakou dobrou stránku kde je hodně modu? Na co sem zatím narazil a mužu doporučit je Conversion Pack přídá nový mapy a postavy a herní mody Tak bych byl rád kdyby ste se podělily oto na co ste narazily a jak máte třeba svuj SW BF II vylepšen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 jaký si myslíš že je nejlepší SW? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMFX Odesláno Srpen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 No u mně vede Star Wars Battlefront II :D potom so dobrý serie KOTOR a Jedi knight Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 jaká serie KOTOR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMFX Odesláno Srpen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 oba dva díly jak I tak II Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 Tome, asi před 2 lety, jsem si koupil originálku, hrál jsem poměrně dlouho Multi, a teď se mi to tady asi někde válí :) Každopádně, jestli ji najdu, jdu o5 do toho ... Dle mého jsou to s Jedi Academy nejlepší 2 dály SW ... PS: ICQ na mě máš ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMFX Odesláno Srpen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 Lance no ted uvažuju že bych si koupil originál abych mohl pařit přes MP ptž. SP mě už docela omrzel tak spíš scháním ruzné vylepšení a mapy.. poněkud nevim jak se vkládaj skiny což je bohužel škoda ptž. sem našel skiny i master chief :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 No taky to mám a dost mě to baví... tak nezahrajem někdy MP když je nás tu povíc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMFX Odesláno Srpen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 No zatím sem nějak MP nerozběhl takže nevim.. nemám orig tak asi proto.. Neznáš třeba nějakou stránku na mody,skiny,mapy nebo neznáš nějakou pořádnou mapu,mod?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 To spiš do jedničky... právě, že ty mody sou jen na MP, je tam toho kvanta, třeba, že mužeš hrát za Yety atd. ale to myslim de aj v SP, jinak mapy se mi stahujou vždy když du hrát přez net, takže s tím ti moc neporadim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 jj ta mapa s tema yetima je celkem good a SW: battlefront je hlavne na MP singl je good ale MP je MP :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L053r Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 Nejvíce mě bavily KOTOR a Jedi Knight Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts