Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dead Rising

Pida SuXxX

Recommended Posts

Dead rising hraju chvíli a chtěl bych se zeptat na pár otázek.

1.)Kde všude se dá hra ukládat,pouze jenom na začátku v té posteli ?

2.)Když mě chytí zombík a kouše mě co mám mačkat aby ho od sebe odhodil ?

3.)Kde se dá ještě doplnit zdraví ? zatim jsem našel jenom za začátku v tom baráku,jinak obchod sem ještě nenašel je nějakej ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A ještě jeden dotaz vždycky jdu přez šachtu pak výtahem a dveřma ven do obchodáku a tam dám hodinky a vyberu ukol to je správně ne ? Já si dal nějakej ukol našel sem fotografa a ted jsem s nim tou samou cestou chtěl jít zpátky a zachránit ho,ale on se mnou do těch dvěří nechce jít jenom mě pořád fotí.Co s nim mám udělat ?

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...
mam takovej dotaz - venku mi šílej takový tři chlápci .... nevim jak je mam zabít, pořád do mě střílej s toho gunu ... udělal to někdo?

Jo jo není to zas tak těžký stačí, když máš sniperku a dostaneš je z dálky v pohodě. Sniperku dostaneš od tří chlápků, kteří střílejí po všem živém v jedné části marketu (je to otec a dva synové), možná už jsi na ně narazil a nebo v obchodě se zbraněmi.

Odkaz ke komentáři

díky :) a ještě něco - když dohraju hru a nebudu dělat ty věci (Case Files), a nakonci nastoupim do vrtulníku, prostě dohraju hru, odemkne se mi nějakej mod, abych jentak chodil po obchoďáku, zabíjel zombie a přitom mě nikdo neotravoval a žádný psychopati na mě neutočili? :bash:

Odkaz ke komentáři

• 1 year later...

cau vsem co tuhle hru gamili nedawno sem projizdel svuj seznam her a nesel sem tuhle hru DEAD RISING je to uplne prehnana hra ae tak trosku nwm co tam mam delat je to sranda zabijet kvanta zombiku vsim moznym co najdu ae chtelo by to naky tipy a triky abych vedel jak na ne ze zacatku je postavicka uplne trapna malo zivota malo skillu tak bych vas prosil o rady

dik vsem co poradi:bash:

Odkaz ke komentáři

Když jsem u těch dotazů taky bych se na pár věcí zeptám. Jak je to s ukládáním hry? Kdykoli si to uložit nemůžu. A možnost kdy si hru uložit se mi naskytla za hodinu jedna... Takže je to časem lepší (častější savy)?

A ještě, když na mě skočí nějakej zombík jak ho dostanu od sebe? psalo mi to něco s anologem, ale s tím se mi to povede jen málo kdy...

Odkaz ke komentáři

Když jsem u těch dotazů taky bych se na pár věcí zeptám. Jak je to s ukládáním hry? Kdykoli si to uložit nemůžu. A možnost kdy si hru uložit se mi naskytla za hodinu jedna... Takže je to časem lepší (častější savy)?

A ještě, když na mě skočí nějakej zombík jak ho dostanu od sebe? psalo mi to něco s anologem, ale s tím se mi to povede jen málo kdy...

ulozit muzes kdy chces staci se vratit do save roomu

a to s tim analogem nevim kterym se to dela ale proste ho musis schoidt pohybem jednoho z balaogu, vim ze to de ;)

Odkaz ke komentáři

zombika od sebe odhodis tim ze levim analogem budes mavat z leva do prava jedno jak:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu