Pida SuXxX Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 Dead rising hraju chvíli a chtěl bych se zeptat na pár otázek. 1.)Kde všude se dá hra ukládat,pouze jenom na začátku v té posteli ? 2.)Když mě chytí zombík a kouše mě co mám mačkat aby ho od sebe odhodil ? 3.)Kde se dá ještě doplnit zdraví ? zatim jsem našel jenom za začátku v tom baráku,jinak obchod sem ještě nenašel je nějakej ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 jen vim ze kdyz vezmes treba vino nebo jablko ze zeme k se ti doplni zdravi, a kdyz je na tobe zombik k se ti ukaze co mackat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 A dá se to ukládat ze začátku jen u té postele, a pak i v dalších místnostech ... Ale to si počkáš ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 1) jde to na víc mítech, jsou znázorněny na mapě jsou to většinou skřínky 2) hýbej s levou páčkou doleva a doprava (rychle-) 3) jídlo - jakékoli jídlo najdeš se dá sníst a doplní ti zdraví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 A ještě si můžeš udělat speciální Potiony , když najdeš pec, mikrovlnku apod. tak můžeš smíchat víc věcí a udělá ti to ten Potion kterej ti zvýší jednu z abilit .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pida SuXxX Odesláno Červenec 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 ok díky za rady jdu pařit :-) a když teda najdu nějakou tu pec tak pak stačí tam třeba strčit jablko s dalšim jídlem a to mi udělá ten potion ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pida SuXxX Odesláno Červenec 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 A ještě jeden dotaz vždycky jdu přez šachtu pak výtahem a dveřma ven do obchodáku a tam dám hodinky a vyberu ukol to je správně ne ? Já si dal nějakej ukol našel sem fotografa a ted jsem s nim tou samou cestou chtěl jít zpátky a zachránit ho,ale on se mnou do těch dvěří nechce jít jenom mě pořád fotí.Co s nim mám udělat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 mam takovej dotaz - venku mi šílej takový tři chlápci .... nevim jak je mam zabít, pořád do mě střílej s toho gunu ... udělal to někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 mam takovej dotaz - venku mi šílej takový tři chlápci .... nevim jak je mam zabít, pořád do mě střílej s toho gunu ... udělal to někdo? Jo jo není to zas tak těžký stačí, když máš sniperku a dostaneš je z dálky v pohodě. Sniperku dostaneš od tří chlápků, kteří střílejí po všem živém v jedné části marketu (je to otec a dva synové), možná už jsi na ně narazil a nebo v obchodě se zbraněmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 díky :) a ještě něco - když dohraju hru a nebudu dělat ty věci (Case Files), a nakonci nastoupim do vrtulníku, prostě dohraju hru, odemkne se mi nějakej mod, abych jentak chodil po obchoďáku, zabíjel zombie a přitom mě nikdo neotravoval a žádný psychopati na mě neutočili? :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 Tak to sorry já jsem to ještě nedohrál a snažím se ty case file plnit, abych se dozvěděl o co tam vlastně jde :) Zasekl jsem se ted v podzemních garážích, kde je spousta mrtvých a nějak jsem se ztratil, tak jsem hru na chvíli uložil k ledu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bany Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 cau vsem co tuhle hru gamili nedawno sem projizdel svuj seznam her a nesel sem tuhle hru DEAD RISING je to uplne prehnana hra ae tak trosku nwm co tam mam delat je to sranda zabijet kvanta zombiku vsim moznym co najdu ae chtelo by to naky tipy a triky abych vedel jak na ne ze zacatku je postavicka uplne trapna malo zivota malo skillu tak bych vas prosil o rady dik vsem co poradi:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bany Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 nenajde se naka dusicka ktera poradi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 vem na ne sekacku na travu xD ta si poradi :D a ber si vzdy do zasoby nejake jidlo atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bany Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 vem na ne sekacku na travu xD ta si poradi :Da ber si vzdy do zasoby nejake jidlo atd.. jako jo tu sem nasel venku xD je prehnana ae sou tam naky psychopati a porad to do me rezou asi by to chtelo nejdriv nak vylevelovat postavicku co nejrychlejsim zpusobem ae nwm jak poradite ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Když jsem u těch dotazů taky bych se na pár věcí zeptám. Jak je to s ukládáním hry? Kdykoli si to uložit nemůžu. A možnost kdy si hru uložit se mi naskytla za hodinu jedna... Takže je to časem lepší (častější savy)? A ještě, když na mě skočí nějakej zombík jak ho dostanu od sebe? psalo mi to něco s anologem, ale s tím se mi to povede jen málo kdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Když jsem u těch dotazů taky bych se na pár věcí zeptám. Jak je to s ukládáním hry? Kdykoli si to uložit nemůžu. A možnost kdy si hru uložit se mi naskytla za hodinu jedna... Takže je to časem lepší (častější savy)?A ještě, když na mě skočí nějakej zombík jak ho dostanu od sebe? psalo mi to něco s anologem, ale s tím se mi to povede jen málo kdy... ulozit muzes kdy chces staci se vratit do save roomu a to s tim analogem nevim kterym se to dela ale proste ho musis schoidt pohybem jednoho z balaogu, vim ze to de ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bany Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Když jsem u těch dotazů taky bych se na pár věcí zeptám. Jak je to s ukládáním hry? Kdykoli si to uložit nemůžu. A možnost kdy si hru uložit se mi naskytla za hodinu jedna... Takže je to časem lepší (častější savy)?A ještě, když na mě skočí nějakej zombík jak ho dostanu od sebe? psalo mi to něco s anologem, ale s tím se mi to povede jen málo kdy... zombika od sebe odhodis tim ze levim analogem budes mavat z leva do prava jedno jak:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bucan Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 ma nekdo ten achievment "7 day survivor"?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.