Snykx Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 Lidi poradte,vyplatí se tedka kupovat psp?Já už ho mám jo,ale zajímalo by mně jestli se to ted vyplatí koupit a nebo ne a na co je psp dobré,krom her? Děkuji za vaše odpovědi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrželka Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 1. vyplatí jak pro koho----- idealní na cesty--- 2. mp3, homebrew, internet(skype, icq) , kvalitní filmy, prohlíženi obrazku:) atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sony108 Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 no řek bych že se vyplatí protože kromě her taky internet musika ale nejvíc se vyplatí od nikoho neznalýho koupit brick psp když si on myslí že je to rozbitý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarthZelda Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 To záleží, jestli chceš hrát vždy a všude, poslouchat hudbu či se dívat na filmy... Popřípadě psát povídky, připojovat se k netu na Hot-Spotech, číst knihy, komixy... Je jen na tom, kdo ho chce koupit, jestli se mu vyplatí - mi určitě (: edit: píšu moc pomalu xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snykx Odesláno Srpen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 a chtěl bych se zeptat v jakom custom firmware ten skype najdu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Darius15 Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 to je otazka zalezi co ten dotycnej chce jestli je na cestach tak na filmy je dobry hry hudbu net nebo jestli to chce vyuzivat i jako prenosny dvd de pres cable pripojit k TV zalezi to na nem jestli ho vyuzije me se treba urcite vyplati EDIT: skype je v 3.90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snykx Odesláno Srpen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 a nevíte v jakom programu v psp otevřu nějaký poznámky ? Třeba nějakou knihu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrželka Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 No abych ti rekl pravdu tak jestli mas psp fat , jak mas v popisu tak ty ho nenajdes. Ale jinak je od 3.90 jak napsal konega. A kihy v programu booker je to tu v tutorialech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eL'KeDaRoSs Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 No nevypichoval bych tady moc funkci icq, pže psat na psp zpravy na icq, to je peklo. Ale já bez PSP ani po půl roce neudělám ani ranu, i přítelkyně si to zamilovala - filmy na PSP a její oblíbenou hru God of War. Z toho soudím, že když se to líbí i zastoupení nežného pohlaví, tak je to i teď dobrá koupě. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rhapsomanijak Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 To jo psp se vyplati lidem co radi hraji hry a sem tam se divaji na nejaky ten film ale chce to kamarada co by ti to flashnul moc bych nechtel hledat v mape flasheru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Snykx
Lidi poradte,vyplatí se tedka kupovat psp?Já už ho mám jo,ale zajímalo by mně jestli se to ted vyplatí koupit a nebo ne a na co je psp dobré,krom her? Děkuji za vaše odpovědi...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts