Zavorka Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 hraje někdo tuhle mastnou online RPG zavodní hru? xD je to opravdu živá hra! dá se hrát jedině ONLINE! je tam hodně aut(známých) a dá se tunit ! časem ase auta/tuning přidávám(neustálé aktualizace) jo je jinak zdarma! ale za některý tuning/vylepšení e musí platit dolary:( (jediný mínus hry) hraju to chvíl mám 7level a šetřim penize abych mohl zalozit crew xD (10k zatím mám 500 xD ) potkal jsem tam jednoho čecha(SiemenCZE) fakt moc dobrá hra dooručuji;) hráči: Zavorka SimenCZE CyrusCZE sleeplessCZ sumiczek HonzaaaCZ ShifterCZE LanceBass Sim3to ryderCZE Rellic G0D_Cz EpiC_sk cubas321 FenixCZE jestli chcete s někým pokecat přímo přes chat box tak klidněte dole(v tom chatboxu) na ti šipku(standartně na normal) vyberte poslední možnost ... napiště přesně nick komu píšete a za to zprávu...a enter... nick tam zůtane požadavky: Minimum Requirements Windows 2000, Windows XP Pentium 4 1.8 GHz 256MB RAM GeForce 4 64MB 1 GB Free HD Space DirectX 9.0c Recommended Requirements Pentium 4 2.4 GHz 1024MB RAM GeForce FX 6000 P.S.: divný že mě to jede na Asusu Eee 701 xD (630procak 1gb Ram integrovana grafarna) ale musím to hrát přes externí montor minimální rozlišení tam je 1024x768 Screenshoty: Download: http://www.gamershell.com/download_20483.shtml kdo by se chtěl přidat at napíše ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 sosam to, vyzkousim to :D ... a pak dam vedet :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 no priznam se ze grafika je hrozna.. ale jak to tak ctu tak to muze byt super.. tak to stahnu a uvidim:) (stahovat budu az pristi tyden bohuzel to zu budu doma):) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ellemenT Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 vypadá to na dobrou gamesu... rozhodně vyzkouším ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 no priznam se ze grafika je hrozna.. ale jak to tak ctu tak to muze byt super.. tak to stahnu a uvidim:) (stahovat budu az pristi tyden bohuzel to zu budu doma):) grafika je na Freeware hru sqela ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 No grafikou je to poměrně pěkné, takové ty "malované" hry, jsou nice ... Jinak, Závorko, dobrej tip a doufám, že se jednou potkáme na herních silnicích :D PS: Ty nároky docela pěkné :D Minimální 256mb ram a doporučené 1gb :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 aale kresleney mercedes mclaren slr ... tak to si urcite nenecham ujit ... to je auto mych snu a v cell shadu vypada neuveritelne sexy ... skusim to :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 Du do toho :) mohli bysme udelat nejakej klan...(pokud to jde) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 Du do toho :) mohli bysme udelat nejakej klan...(pokud to jde) právě šetřim na tu crew a pak se všichni přidate;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 Hosi v tyhle hre jsem uz zbehlej hraje to Tata nevl. bracha akorat ja ne UPDATE: jsou tam ctyry mesta posledni je v pousti a jsou tam i tornada a takovy blbosti ruzny areny kazdej mesic se pridavaj novy auta a ma bejt za tyden mesto v podzemi je to ruznoroda hra projedete hory tovarny bohaty ctvte a podobne taky kazdy auto vypada jinak ten tuning co si koupi hrac 1 si uz nekoupi hrac 2 blbosti je tam fakt dost treba blinkry atd... UPDATE 2: vy co to zacinate hrat nezapomente ze musite jezdit k benzince tankovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 download....;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 du to testnout....vypadá to na dobrou hru...a dokonce to zvládne muj počítač :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 stahnu a budu doufam prekvapen . protoze tuning , zavody a jen online a kazddodeni update veci tak to je luxus.. diky ! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 stahnu a budu doufam prekvapen . protoze tuning , zavody a jen online a kazddodeni update veci tak to je luxus.. diky ! :D neee kazdodeni ta hra je ve vyvoji takze treba budes mit tyden porad update a pak treba tyden nic chapes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 ale aspon ze ten tip bystemi mohli kliknout na tlačitko thanks ne? xD jinak kdyžtak pište sem nicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 vypada to dobre uz to stahuju :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 Tak stahuju. A jak tady nekdo rika ze ta grafika sux. Tak podle me je grafika jen pro oci ale gameplay je nejdulezitejsi. A kdyz se to spoji tak je to trhak :D Takze tohle splnuje tu 1 pulku... Pak editnu jaky z toho mam pocit :) Jinak diky za tip :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 stáhl sem toho klienta v zipu, ale nevím jaky je tam heslo....muže mi ho někdo napsat please... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 stáhl sem toho klienta v zipu, ale nevím jaky je tam heslo....muže mi ho někdo napsat please... mas to stahovat z jejich stranky www.ijji.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 stáhl sem to z toho odkazu co tam dal zavorka....a ten odkaz tam mají aji na té ofiko strance.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 stáhl sem to z toho odkazu co tam dal zavorka....tak to asi budu muset stahnout este jednou No nevim co si stahoval ale ja jsem to stahnul to same a zadne heslo po me nechtelo, akorat me trosku s`r` ten jejich system na registraci a nasledne spusteni. Instalace atd.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 to sem hrával taky dosáhl jsem 5.level a už mě to pak přestalo bavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 to sem hrával taky dosáhl jsem 5.level a už mě to pak přestalo bavit Me zas uz na 4. levelu.. Myslenku to ma dobrou ale nevim no.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 stáhl sem toho klienta v zipu, ale nevím jaky je tam heslo....muže mi ho někdo napsat please... zkus nainstalovat nový winrar heslo to nechce to sem hrával taky dosáhl jsem 5.level a už mě to pak přestalo bavit no když faraš jenom singl mise... Me zas uz na 4. levelu.. Myslenku to ma dobrou ale nevim no.... já mám už 8 lever těžko e dostávám na 9 a můsím se dostat až na 13 protože jsem si kuppil omylem new součástku ale ta je od 13 levlu a stala mě mailand xD P.S.: a nevíte co to je rush time??? xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 tiez skusim..uz to taham :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts