petrzelka Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 cau nemate nekdo nahodou nakou stranku jakko treba ze by tam byla aktualizace na hra myslim treba fifa 08 a byly by tam ke stazeni soupisky novy jako prestupy a tak nemate????pls help:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrželka Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 Mužes to nejak přiblížit to jsem nepochopil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrzelka Odesláno Srpen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 Mužes to nejak přiblížit to jsem nepochopil. no ve fifa 08 mas prestupy ze jo ronaldinho hraje ete v barcelone ale prestoupil ted do ac milan a ja se ptam jestli existuje neco jako save do hry ale udela to vsechny ty prestupy co ted byly !!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Boroxman Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 Myslím, že nic takového není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NexusWright Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 FIFA 2009 vychází 14. října, to vydržíš :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 Nejsem si jist ae casto jsem hraval fifu pres infrastrukturu a myslim ze tam nekde je moznost stahnout aktualni prestupy...myslim ze uz jsem to delal...ulozi se to potom jako save do SAVEDATA:);) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
petrzelka
cau nemate nekdo nahodou nakou stranku jakko treba ze by tam byla aktualizace na hra myslim treba fifa 08 a byly by tam ke stazeni soupisky novy jako prestupy a tak nemate????pls help:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts