petrzelka Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 19, 2008 cau nemate nekdo nahodou nakou stranku jakko treba ze by tam byla aktualizace na hra myslim treba fifa 08 a byly by tam ke stazeni soupisky novy jako prestupy a tak nemate????pls help:cry:
0 petrželka Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 19, 2008 Mužes to nejak přiblížit to jsem nepochopil.
0 petrzelka Odesláno Srpen 19, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 19, 2008 Mužes to nejak přiblížit to jsem nepochopil. no ve fifa 08 mas prestupy ze jo ronaldinho hraje ete v barcelone ale prestoupil ted do ac milan a ja se ptam jestli existuje neco jako save do hry ale udela to vsechny ty prestupy co ted byly !!!!!
0 NexusWright Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 19, 2008 FIFA 2009 vychází 14. října, to vydržíš :D
0 conter Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 19, 2008 Nejsem si jist ae casto jsem hraval fifu pres infrastrukturu a myslim ze tam nekde je moznost stahnout aktualni prestupy...myslim ze uz jsem to delal...ulozi se to potom jako save do SAVEDATA:);)
Otázka
petrzelka
cau nemate nekdo nahodou nakou stranku jakko treba ze by tam byla aktualizace na hra myslim treba fifa 08 a byly by tam ke stazeni soupisky novy jako prestupy a tak nemate????pls help:cry:
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts