Karas12 Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 nedávno jsem si přehrával mp3 v přehrávači LightMP3 a nejednou sek a tohle: nevíte někdo co to znamená??díky moc za odpověĎ!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 docela zajimavi tam nahore to crashed rad bych poradil ale tohle se mi nestalo 1)zajimavý 2)tak nespamuj když se ti to nestalo 3)Normální chyba prográmku už se to na forku řešilo prostě toho se nezbavíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrželka Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 JJJJJ to se mi stalo taky: myslim že je to když zmacknes nejakou kímbinai tlačitek že? , No je to proste nejaky bug , ktereho se nezbavíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 Ano je to chyba LightMP3... myslim ze je to jeste BETA verze ne?;) Jinak ma to jeste par chyb aae je to tak skvelyk prehravac ze i tak mi to nevadi...doufam ze uz se brzy autor vytasi s new verzi bez bugu:D;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Karas12
nedávno jsem si přehrával mp3 v přehrávači LightMP3 a nejednou sek a tohle:
nevíte někdo co to znamená??díky moc za odpověĎ!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts