Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Helpiq z wifi ...

Otázka

Odesláno

nebudu se rozepisovat,jednoduse : nefunguje mi wifi. Kdyz dam hledat AP tak mi to najde , ale kdyz se chci pripojit tak mi to napise

A connection error has occured.(8040D07)

muze to byt poskozenim wifi v psp ? cetl jsem nekde ze je to docela nachylne na narazy a vsechno ... muzete plz nekdo rict kdo ma s tim skusenosti ?

edit : jinak mam router z wifi takze to ficim pres nej

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
nebudu se rozepisovat,jednoduse : nefunguje mi wifi. Kdyz dam hledat AP tak mi to najde , ale kdyz se chci pripojit tak mi to napise

A connection error has occured.(8040D07)

muze to byt poskozenim wifi v psp ? cetl jsem nekde ze je to docela nachylne na narazy a vsechno ... muzete plz nekdo rict kdo ma s tim skusenosti ?

edit : jinak mam router z wifi takze to ficim pres nej

No a fungovalo ti to někdy?Já musel nastavit IP a tak manuálně...
  • 0
Odesláno

fungoval , dokonce jsem si dal wep key ... a kdyz sedim vedle modemu a pise mi to tak to uz je vazne divne ... myslim ze signal je dobry ... je to na reklamaci ? mozna bych mel skusit najit jiny AP abych si to vyskousel ... jinak nemate nekdo skusenosti z poskozenym wifi u psp ? :( nebo proste cokoli vas napadne budu vdecny za cokoli :cry:

• 0
Odesláno

Zdravim lidi. Nechcu kvuli tomu zakladat nove tema, ale..

chci si poridit wifi, bud usb key, ale to sem uvazoval, ze kbych chtel treba s postele serfovat na netu pres psp, a musel bych mejt zaplej komp. Nevite jeslti existuje nejakej router nebo podobna vec, ktera by umoznovala serfovat pri vyplim kompu? Mam net od UPC , takze mam tu modem, z modemu vede LAN do PC. Slo by to tak, ze by LAN kabel sel stoho modemu do routeru, a z routeru do pc? Pak bych nemusel mejt zaplej pc, ale jen ten router. Vite nekdo jak na to?? Diky za kazdy ohlas

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu