Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Vasi Psi

kimalos

Recommended Posts

já měl psa ale bohužel byl starej a umřel byl to labrador
jj to je pak hrozny kdyz ti umre zvire.treba zrovna ja dneska rano se probudim a slysim zvuk jako kdyby mi pes umiral.tak vstanu a koukam a psikovi se zdal spatnej sen a celej se klepal:D.od ty doby spi furt na mi postteli semnou
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady sou nasi psi , no ja se o ne moc nestaram , to spis mati a segra s nema cvici agility :D http://www.borderecky.estranky.cz/

Edit , tady jako stenatka :D http://eday12.rajce.idnes.cz/Danecek_a_Edosek_jako_stenatka.../

pekny tohohle psa ma soused

Odkaz ke komentáři

Nas prvy - taky miesanec. Prichylili sme ho z ulice, asi bol tyrany lebo zozaciatku sa bal dat aj pohladit, pred rukou sa vzdy uhybal. Potom uz taky plachy prestal byt, zvykol si a nas si oblubil. Mali sme ho cca 8 rokov (ktovie kolko mal vtedy ked sme ho prichylili, mohol mat aj 4, takze dokopy 12), bohuzial z nicoho nic dostal rakovinu ktora postupovala, psik sa zacal trapit, bolo to strasne museli sme ho dat utratit na moje narodeniny, lebo sa hrozne trapil. Dlho som sa z toho spamatavala, takeho psa uz nikdy mat nebudeme, bol vdacny za vsetko proste skvely pes, ostali len spomienky.

obrzok336zx6.th.jpg

obrzok204wa0.th.jpg

Druhy, nemecky boxer ... nasa velka dama, uz ma asi 3 roky.

Ako mala

p7310212nc8.th.jpg

Aktualna foto

img0207sw5.th.jpg

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu