netix Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 Nikde sem nenašel topic o supr sérii této strategie... pokud už je tak prosím RIX vylepši funkci Hledat protože mi nic nenašla... EE1 nejstarší ale podle mě nejlepší z celé série... EE2 měl sem ji chvíli a vůbec mě nechytla.. EE3 nejnovější hra této série zatím ji testuji a osahávám si ovládání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 Myslíte že by jste někdo mohl upnout aoe 2 a aoe 3 ???Třeba na czshare nebo najít linky na czshare byl bych moc vděčnej díky,jo a hraju aoe 3 demo a je super ale bouhžel dostal jsem se puze k dobe s něakyma hradma dál ne :( ale jinak grafika a hratelnost super,no prostě doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Srpen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 nejsi trochu ot? :D tohle je EE(Empire earth) taky strategie ale lepsi :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 Je sorry ja si upe spletl názvy tak znova nemohl by něko upnout empire earth 2 a empire earth 3,chtěl jsem taky říct že pařím ee 3 a je to šupa doporučuji :-d a sorry spletl jse,m se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roku92 Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 EE1 je jesná klasika, podle mě se EE2 povedla ale přišla mi trošku hloupost zabírání území přez městské centrum ale jinak se mi EE2 docela líbila......A co se EE3 týče tu sem nehrál ale ani si ji nejspíš nezahraju protože můj počítač na to prostě nestačí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts