salat Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 čus chtěl sem se připojit na live přes modem normálně eternetovej kabel do modemu a zmodemu telefonní kabel neudělal sem něco špatně napíše to IP adress failed pomůže mi někdo?mám xko teprv 10 dní tak se moc nevyznám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 zkus ten modem nějak restartovat (pokud nemáš restart jako já vytáhni z proudu a zase zapoj) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 salat Odesláno Srpen 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 to sem už skoušel ale nejde to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 musis ho vytahnout ze zasuvky a zase zapojit kdyz je xbox zapnuty...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 salat Odesláno Srpen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 jo ale to sem skoušel asi desetkrát a nemá to na to vůbec vliv ani kabelem to neni mám nervy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
salat
čus chtěl sem se připojit na live přes modem normálně eternetovej kabel do modemu a zmodemu telefonní kabel neudělal sem něco špatně napíše to IP adress failed pomůže mi někdo?mám xko teprv 10 dní tak se moc nevyznám
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts