shadow.wizard Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 Mate nejaky pekny rekord z CSka?! (ci uz online alebo s BOTmi) Tak sa s nim onho podelte... Mne sa vcera podarili pekne kusky za 30 minut jedneho roundu... Kto by si to chcel som mnou "rozdat" na CS 1.6 nech napise tu zahrame cez Hamachi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScH0ll_kIll3r Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 takovejch peknejch screenu mam hafoo ale po netu a ne s tak velkym skoratem :-D az bude cas tak sem neco hodim ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 Mate nejaky pekny rekord z CSka?! (ci uz online alebo s BOTmi) Tak sa s nim onho podelte... Mne sa vcera podarili pekne kusky za 30 minut jedneho roundu... Kto by si to chcel som mnou "rozdat" na CS 1.6 nech napise tu zahrame cez Hamachi... Shadowe hoď sem něco co máš z NEtu ,proti BOTUM umí i ta největší LAMKA... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 lol BOT newbie!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 bratr je do CS několik let uplnej magor..boti ho už nesejmou:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 muj bracha taky kdyz hraje tak je to podobny jako kdyby hral morhunh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 dneska som hral de_train a dajaky noob ma nazval cheater lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScH0ll_kIll3r Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 hh to je u me na dennim poradku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 nic moc ale todle sem si dal před chvílí proti nejtěším BOTům z NETu a ve hře jsem je nastavil na druhou nejtěší úroveň ..takže docela mazec ..chvílí mě dávali ale pak jsem se rozjel... 2School Killer:ty máš STEAM nebo NONSTEAM domluvíme se a dáme nějakou pařbu... co říkáš ;) :twisted: :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtavojta Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 jednou sem si kratil chvili na nakem iceworldovem serveru a nazbiral sem kolem 1400 fragu, ale nedoporucuju mi pak uz z cs hrabalo, snad nekde najdu screen a uploadnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luki Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 Hele ja sem hodim nejake fotecky z CSS kdyz uz je tak ta rec o counteru ...skore tabulky nemam akorat si pamatuju ze jsem mel kdysi skore na ALFE ( steam hraci znaji ) 31/3 xD ...jinak prikladam par haluzi http://img215.imageshack.us/img215/8365/csoffice0024ik2.jpg Tak tady kdyz me sundali tak me dostalo, jak mi tam spadla ta MP5ka ^^ http://img215.imageshack.us/img215/8377/dedust20002zj1.jpg No comment :D http://img215.imageshack.us/img215/6500/dedust20017ht9.jpg Tak a tady posledni ...ten borec tam byl v te dobe tusim 27. v ESL ( CSS zebricek 1on1) ...kdyz jsem ho tak drtil tak se v druhem kole odpojil a pak me prosil na ICQ at zrusim z ESL ten zapas ze jestli mi to udela dobre kdyz ho shodim z toho mista ...kdyz mi rek, ze mu je 13, tak jsem ten zapas zrusil mno at ma klid ^^ no a pak jeste link na moje video, ktere jsem delal snad pred pulrokem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 Já měl taky na svým kompu pár pěknejch screenů, takže jestli mi neodešel disk tak taky přispěju. Na koleji jsme se CSka náhráli, teď už hraju ale jenom HLDM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScH0ll_kIll3r Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 nic moc ale todle sem si dal před chvílí proti nejtěším BOTům z NETu a ve hře jsem je nastavil na druhou nejtěší úroveň ..takže docela mazec ..chvílí mě dávali ale pak jsem se rozjel...2School Killer:ty máš STEAM nebo NONSTEAM domluvíme se a dáme nějakou pařbu... co říkáš ;) :twisted: :!: mam STEAM takze zaroven i NS jo muzeme zaparit kdyz tak na mim severu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 nic moc ale todle sem si dal před chvílí proti nejtěším BOTům z NETu a ve hře jsem je nastavil na druhou nejtěší úroveň ..takže docela mazec ..chvílí mě dávali ale pak jsem se rozjel...2School Killer:ty máš STEAM nebo NONSTEAM domluvíme se a dáme nějakou pařbu... co říkáš ;) :twisted: :!: mam STEAM takze zaroven i NS jo muzeme zaparit kdyz tak na mim severu :-) ja mam dva steam acc (jeden zabanovanej za speedhack, aimbot a wallhack :D) jinak hraju jenom 1.6, nekdy condition zero nekdy urcite zaparime :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 nic moc ale todle sem si dal před chvílí proti nejtěším BOTům z NETu a ve hře jsem je nastavil na druhou nejtěší úroveň ..takže docela mazec ..chvílí mě dávali ale pak jsem se rozjel...2School Killer:ty máš STEAM nebo NONSTEAM domluvíme se a dáme nějakou pařbu... co říkáš ;) :twisted: :!: mam STEAM takze zaroven i NS jo muzeme zaparit kdyz tak na mim severu :-) NS - myslíš natural selection? To taky hraju, daleko lepší než cs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 nic moc ale todle sem si dal před chvílí proti nejtěším BOTům z NETu a ve hře jsem je nastavil na druhou nejtěší úroveň ..takže docela mazec ..chvílí mě dávali ale pak jsem se rozjel...2School Killer:ty máš STEAM nebo NONSTEAM domluvíme se a dáme nějakou pařbu... co říkáš ;) :twisted: :!: mam STEAM takze zaroven i NS jo muzeme zaparit kdyz tak na mim severu :-) NS - myslíš natural selection? To taky hraju, daleko lepší než cs on myslel jako NS=NONSTEAM...jen pro upřesnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest petr44 Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 Bych vás zrubal všecky......:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Leden 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 Bych vás zrubal všecky......:DVazne?! Mas doma CSko (1.6) pod dnes na nejaky W.A.R. server alebo Hamachi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest petr44 Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 To měla být sranda no...ale j CS 1.6 mám a docela fařím...někdy se dohodnem a zasmažíme:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 neviete ako si dam botov v CS:S ?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 neviete ako si dam botov v CS:S ?? :D zkus ve hře dát ''H'' a tam máš nastavení BOTTů ...ja to tak mám na 1.6 ..a jestli nepůjde toto ta zkus na NETu stáhnout nějaký PACK BOTTů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 no skusim, idem na vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 Já paři občas CS:S.. Ale jen tak pro zábavu, vůbec to neumim. :P 1.6 mám taky, tak někdy můžem dát. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luki Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 neviete ako si dam botov v CS:S ?? :D mno nevim ja mam steam verzi a tam jsou ofic boti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest petr44 Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 neviete ako si dam botov v CS:S ?? :D zkus ve hře dát ''H'' a tam máš nastavení BOTTů ...ja to tak mám na 1.6 ..a jestli nepůjde toto ta zkus na NETu stáhnout nějaký PACK BOTTů... H nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.