Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Counter Strike (Frag Record)

shadow.wizard

Recommended Posts

Mate nejaky pekny rekord z CSka?! (ci uz online alebo s BOTmi) Tak sa s nim onho podelte... Mne sa vcera podarili pekne kusky za 30 minut jedneho roundu... Kto by si to chcel som mnou "rozdat" na CS 1.6 nech napise tu zahrame cez Hamachi...

Shadowe hoď sem něco co máš z NEtu ,proti BOTUM umí i ta největší LAMKA... :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nic moc ale todle sem si dal před chvílí proti nejtěším BOTům z NETu a ve hře jsem je nastavil na druhou nejtěší úroveň ..takže docela mazec ..chvílí mě dávali ale pak jsem se rozjel...

2School Killer:ty máš STEAM nebo NONSTEAM domluvíme se a dáme nějakou pařbu... co říkáš ;) :twisted: :!:

Odkaz ke komentáři

Hele ja sem hodim nejake fotecky z CSS kdyz uz je tak ta rec o counteru ...skore tabulky nemam akorat si pamatuju ze jsem mel kdysi skore na ALFE ( steam hraci znaji ) 31/3 xD ...jinak prikladam par haluzi

http://img215.imageshack.us/img215/8365/csoffice0024ik2.jpg

Tak tady kdyz me sundali tak me dostalo, jak mi tam spadla ta MP5ka ^^

http://img215.imageshack.us/img215/8377/dedust20002zj1.jpg

No comment :D

http://img215.imageshack.us/img215/6500/dedust20017ht9.jpg

Tak a tady posledni ...ten borec tam byl v te dobe tusim 27. v ESL ( CSS zebricek 1on1) ...kdyz jsem ho tak drtil tak se v druhem kole odpojil a pak me prosil na ICQ at zrusim z ESL ten zapas ze jestli mi to udela dobre kdyz ho shodim z toho mista ...kdyz mi rek, ze mu je 13, tak jsem ten zapas zrusil mno at ma klid ^^

no a pak jeste link na moje video, ktere jsem delal snad pred pulrokem :D

Odkaz ke komentáři

nic moc ale todle sem si dal před chvílí proti nejtěším BOTům z NETu a ve hře jsem je nastavil na druhou nejtěší úroveň ..takže docela mazec ..chvílí mě dávali ale pak jsem se rozjel...

2School Killer:ty máš STEAM nebo NONSTEAM domluvíme se a dáme nějakou pařbu... co říkáš ;) :twisted: :!:

mam STEAM takze zaroven i NS jo muzeme zaparit kdyz tak na mim severu :-)

Odkaz ke komentáři

ja mam dva steam acc (jeden zabanovanej za speedhack, aimbot a wallhack :D) jinak hraju jenom 1.6, nekdy condition zero nekdy urcite zaparime :D

Odkaz ke komentáři

NS - myslíš natural selection? To taky hraju, daleko lepší než cs
Odkaz ke komentáři

NS - myslíš natural selection? To taky hraju, daleko lepší než cs

on myslel jako NS=NONSTEAM...jen pro upřesnění

Odkaz ke komentáři

neviete ako si dam botov v CS:S ?? :D

zkus ve hře dát ''H'' a tam máš nastavení BOTTů ...ja to tak mám na 1.6 ..a jestli nepůjde toto ta zkus na NETu stáhnout nějaký PACK BOTTů...

H nejde...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu