Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Hele ja sem hodim nejake fotecky z CSS kdyz uz je tak ta rec o counteru ...skore tabulky nemam akorat si pamatuju ze jsem mel kdysi skore na ALFE ( steam hraci znaji ) 31/3 xD ...jinak prikladam par haluzi

http://img215.imageshack.us/img215/8365/csoffice0024ik2.jpg

Tak tady kdyz me sundali tak me dostalo, jak mi tam spadla ta MP5ka ^^

http://img215.imageshack.us/img215/8377/dedust20002zj1.jpg

No comment :D

http://img215.imageshack.us/img215/6500/dedust20017ht9.jpg

Tak a tady posledni ...ten borec tam byl v te dobe tusim 27. v ESL ( CSS zebricek 1on1) ...kdyz jsem ho tak drtil tak se v druhem kole odpojil a pak me prosil na ICQ at zrusim z ESL ten zapas ze jestli mi to udela dobre kdyz ho shodim z toho mista ...kdyz mi rek, ze mu je 13, tak jsem ten zapas zrusil mno at ma klid ^^

no a pak jeste link na moje video, ktere jsem delal snad pred pulrokem :D

Odesláno
nic moc ale todle sem si dal před chvílí proti nejtěším BOTům z NETu a ve hře jsem je nastavil na druhou nejtěší úroveň ..takže docela mazec ..chvílí mě dávali ale pak jsem se rozjel...

2School Killer:ty máš STEAM nebo NONSTEAM domluvíme se a dáme nějakou pařbu... co říkáš ;) :twisted: :!:

mam STEAM takze zaroven i NS jo muzeme zaparit kdyz tak na mim severu :-)

Odesláno
nic moc ale todle sem si dal před chvílí proti nejtěším BOTům z NETu a ve hře jsem je nastavil na druhou nejtěší úroveň ..takže docela mazec ..chvílí mě dávali ale pak jsem se rozjel...

2School Killer:ty máš STEAM nebo NONSTEAM domluvíme se a dáme nějakou pařbu... co říkáš ;) :twisted: :!:

ja mam dva steam acc (jeden zabanovanej za speedhack, aimbot a wallhack :D) jinak hraju jenom 1.6, nekdy condition zero nekdy urcite zaparime :D

Odesláno

NS - myslíš natural selection? To taky hraju, daleko lepší než cs
Odesláno

NS - myslíš natural selection? To taky hraju, daleko lepší než cs

on myslel jako NS=NONSTEAM...jen pro upřesnění

Odesláno

To měla být sranda no...ale j CS 1.6 mám a docela fařím...někdy se dohodnem a zasmažíme:)

Odesláno
neviete ako si dam botov v CS:S ?? :D

zkus ve hře dát ''H'' a tam máš nastavení BOTTů ...ja to tak mám na 1.6 ..a jestli nepůjde toto ta zkus na NETu stáhnout nějaký PACK BOTTů...

H nejde...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu