apolonan Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 Prave sem si stahnul simpsons game a pri spusteni mi naskoci asi na sekundu load a pak se mi to sekne ale psp se nevypne a je porad cerna obrazovka nevite nekdo co stim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 nastav si ve vsh menu (v xmb tl. select) jako UMD ISO mode Sony NP9660.. Muzes taky zkusit vyssi takt procesoru nebo novejsi fw. Je taky mozny ze je to spatnej rip - musel bys hru stahnout znovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 apolonan Odesláno Srpen 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 nastav si ve vsh menu (v xmb tl. select) jako UMD ISO mode Sony NP9660.. Muzes taky zkusit vyssi takt procesoru nebo novejsi fw. Je taky mozny ze je to spatnej rip - musel bys hru stahnout znovu diky moc bylo to tou prvni moznosti ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
apolonan
Prave sem si stahnul simpsons game a pri spusteni mi naskoci asi na sekundu load a pak se mi to sekne ale psp se nevypne a je porad cerna obrazovka nevite nekdo co stim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts