perrek Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 cau heledte chtel sem se zeptat jaktoze vzdycky kdyz chci hrat infrastructure nhl 07 tak mi to normalne najede do hry a tam mi to pak vyjede ze je nakej error ze se nejde pripopjit k dalsimu hraci...co mam pls udelat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 máš špatně buď nataktovanej procák nebo to je taky tím že ty máš UMD on má třeba ISO nebo ty máš ISO on UMD CSO.....atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 aha hmma jak bych mel mit nataktovanej ten procak???mam 333 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beryba Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 hej napis mi na icq a zahrajeme :bash: 338453017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.