del.pierro Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 To mi napsal xbox když jsem tam dal vypalene gta 4, a bylo tam za 1. vyčistit cd a pak restartovat. To jsem udělal ale ukázalo to znova, nevíte někdo jak to spustit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 Máš 1 příspěvek...takže se tě zeptám máš ten Xbox flashlý?;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 22, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 Snad neni takova lama , no ja to vyresil tak ze sem pouzil jinou palirnu , delalo mi to u GTA4 , vypalil sem to znova na jine a jelo to , ale delalo mi to az pri hre . Nebo bych rekl ze si palil moc rychle , pal max 2,4x :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DSmaster Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 neni to blbě vypalene se mi stalo několikrat že mi to kamoš vypalil a nejelo to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 del.pierro Odesláno Srpen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 JJ mám ho flashlý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubajzcz Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 No mas vic moznosti, budto : Pokud palis na DVD jakekoliv jine znacky nez Verbatim skoro na 80% se ti to posere a nepojede ti to a hodi to tu hlasku co jsi psal , zkousel jsem to asi na 10 kusu napr imation a delalo mi to to co tobe, nebo je mozny ze pri vypalovani vznikla nejaka chyba, casti kdyz na kompu pri paleni delas bordel muzes si vypalovani posrat a nebo je poskozene ISO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deedee34 Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 Taky bych to viděl na tu značku DVD. Verbatimky mi jely vždycky skvěle. Ted jsem si koupil Imation a jednu hru mi to nevzalo vůbec a druhou až napotřetí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 tohle mi dělá u COD 4 (verbatim) a pomáhá když to výckrát vysunu a zasunu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
del.pierro
To mi napsal xbox když jsem tam dal vypalene gta 4, a bylo tam za 1. vyčistit cd a pak restartovat. To jsem udělal ale ukázalo to znova, nevíte někdo jak to spustit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts