canava Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 celej den hledam naky strategie na psp a nemuzu nic najit copak se na psp nedelaji ? :? hledam nakou valecnou strategii ze soucasnosti nebo budoucnosti napriklad jako command and conquer .... kdyby nekdo nakou znal tak mi ji sem napiste :) diky :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 Command and conquer mas na PSX nebo NDS (ted si nejsem jistej) takze si je muzes dat do psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Srpen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 pres naky emulatory ale to ja nevim jak :( EDIT : hele ja mam plno her a psx takze kdyz je hodim do pc a dam to do toho emulatoru a udelam z toho iso ci jak se to dela... tak je muzu parit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eL'KeDaRoSs Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 Přesně tak :) Najdi si to v tutoriálech, viz muj podpis. Kdyby jsi sem pak dal nějakou strategii, tak mi pošli pm, budu moc rad, taky bych si zahral. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Srpen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 funguje to i na ps2 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 Tusim ze ne Edit: (reaguji na to dole ) v tomhle ti moc nepomuzu jeste jsem to taky nezkousel nebyla karta ted uz jo :) ale rekl bych ze to nepujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Srpen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 stejne je to naky divny ten tutorial tam se pise ze tam mam dat keys.bin a nikde tu nemam neni nakej lehci zpusob ? :D napr ze to nahazu do nakyho programu a on z toho udela iso :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eL'KeDaRoSs Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 Nevim, zkus se zeptat přímo v tutoriálu, já osobně to nikdy nedělal. A když ti neodpoví v tutoriálu (což pochybuju), tak zkusit google. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.