Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

medal of honor 2 po netu ve 20:00

perrek

Recommended Posts

cauves heledte kdo si bude chtit zaparit medal of honor heroes 2 po netu, tak ve 20:00 budu zakladat hru.tak se budete moct pripojit a zarezbit...

UPOZORNĚNÍ: PRO VĚTŠÍ POŽITEK Z HRANÍ VE VLASTNÍM ZÁJMU NEPOUŽÍVEJTE CHEATY!!!!!!!!!!

místnost: masakr

heslo : lovepsp

:psp::psp::psp::psp::psp:

tak jsem tu mistnost uz vytvoril tak muzete chodit hned...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 116
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Já a perry už paříme :D -> jméno TDM ;-) jo musíš e napojit na net buď oma přes router a nebo s wifi klíčenkou ale ot je naprd...pokud máš doma normál wifinu tak se na ní v pohodě s pspčkem chytíš styl -> options : network setings -> scan a pak už jen ip automatic a do not use proxy server zbytek ok ok ok ....na medala si dáš normálně infrastructure v mulťáku pak se regneš na tu jejich online hru a tam pak dáš create a new person -> a pak už si v menu -> loby, leaderboard profile-> dáš lobby a najdeš TDM místnost připojíš se a tam jsem já, perry a bla bla bla unknow gameři :-) (zboku, na straně karty je d§ležitý si vysunout ten čudlík nahoru ;-) abys mohl wifinu doma chytit ;-)

Odkaz ke komentáři

hele hosi dame si hru dneska to uz budu hrat na 100% vcera to bylo divny v 8 sem prijel z chalupy a nemel jsem na hrani naladu tak si natrenujte sweers a ja vas vyklepu ;)

co vy na to neska ve 20:00

mistnost :onlycz

heslo:pspcz

misto:sweers

hra:deathmatch

vytvorim ja nebo kamos

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu