perrek Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 cauves heledte kdo si bude chtit zaparit medal of honor heroes 2 po netu, tak ve 20:00 budu zakladat hru.tak se budete moct pripojit a zarezbit... UPOZORNĚNÍ: PRO VĚTŠÍ POŽITEK Z HRANÍ VE VLASTNÍM ZÁJMU NEPOUŽÍVEJTE CHEATY!!!!!!!!!! místnost: masakr heslo : lovepsp :psp::psp::psp::psp::psp: tak jsem tu mistnost uz vytvoril tak muzete chodit hned... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrželka Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 oukej pujdu do toho :psp::psp::psp::psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lips Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 skoda ja jsem tam tu mistnost videl,ale nebyl jsem na foru tak jsem nevedel heslo muzeme to zopaknout v nedeli treba se jeste nekdo prida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 ok ale musi tam bejt lidi...vcera jsem tam byl sam...takze v nedeli zase asi od tech 20:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrželka Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 Tak v nedeli ,ale určite .... Jo a heslo a mistnost zustává stejná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Tak v nedeli ,ale určite .... Jo a heslo a mistnost zustává stejná? jj tak dneska ve 20:30?driv nemam moc cas oki?jo a mistnost zustane stejna i heslo.tak at prijde vic lidi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrželka Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Dobře dobře už se tesím:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 sakra zrovna nemám psp fata sem prodal a na slima čekám sakra....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 sakra zrovna nemám psp fata sem prodal a na slima čekám sakra....... tak neva si pujcis ne???mno neva tak az ho budes mit tak zaparime!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomf11 Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 :psp:taky bych si zahrál ale musím odchytnout kamoša at mě dá heslo k wifině sem ho zapoměl...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Okej pařani, se mnou také počítejte...poku to rozchodím :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 taky se připojím....jenom to musím znovu stáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 to je bomba...pripravte se na team deathmatch...bude to mazeeec..kdyztak reknete jeste nakejm kamosum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lips Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 ja bych to videl spis na dm moc nas nebude muzeme dat tedka? koukam ze jsme tady 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eL'KeDaRoSs Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 A to jde přes ten usb wifi key nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest topmi Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 škoda že nemám psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom@n Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 klidne bych ted taky dal ale vzdy kdyz se chci k nekomu pripojit tak me to spadne hraju to v iso medal 1 me jde online v poho nevite cim to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Já a perry už paříme :D -> jméno TDM ;-) jo musíš e napojit na net buď oma přes router a nebo s wifi klíčenkou ale ot je naprd...pokud máš doma normál wifinu tak se na ní v pohodě s pspčkem chytíš styl -> options : network setings -> scan a pak už jen ip automatic a do not use proxy server zbytek ok ok ok ....na medala si dáš normálně infrastructure v mulťáku pak se regneš na tu jejich online hru a tam pak dáš create a new person -> a pak už si v menu -> loby, leaderboard profile-> dáš lobby a najdeš TDM místnost připojíš se a tam jsem já, perry a bla bla bla unknow gameři :-) (zboku, na straně karty je d§ležitý si vysunout ten čudlík nahoru ;-) abys mohl wifinu doma chytit ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 A to jde přes ten usb wifi key nebo jak? jj normal pres wifi klic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom@n Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 vzdy me to napise you have been disconnected from the network nevite nekdo proc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slim-x Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 ja bych to videl spis na dm moc nas nebude muzeme dat tedka? koukam ze jsme tady 4 presneji je nas 5 :D POZVU JESTE KAMOSE JA NEVIM JESTLI TO STIHNU ON SNAD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 mno vcera jsme hrali ctyri...me osobne to moc neslo protoze se hrala mapa sewers a tu si vubec nedavam...kdyztak potom editnu tu prvni zpravu a zase bysme zahrali...co rikate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 Určitě:pspgamer:, mně to taky vůbec nešlo, hral jsem poprvy a co....vždyť jde o hru a ne o to, jaký budete mít score :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slim-x Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 hele hosi dame si hru dneska to uz budu hrat na 100% vcera to bylo divny v 8 sem prijel z chalupy a nemel jsem na hrani naladu tak si natrenujte sweers a ja vas vyklepu ;) co vy na to neska ve 20:00 mistnost :onlycz heslo:pspcz misto:sweers hra:deathmatch vytvorim ja nebo kamos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 Já bch určitě nechal místnost i heslo ze zakládajícího článku v topicu...a neměnil bch to pokaždý to přece můžem založit někdo jinej, tak já jdu na to ;-) Omlouvám se za to, že mi tam chbí tvrdý ý, ale nějak mi nefunguje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.