tuananhcz Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 mam ted na prodej krabici s manualy od psp FAT..ale vubec nemam predstavu jakou ma cenu.....jakou cenu ma asi takova krabice???jinak je v bezvadnem stavu...:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 50 kč ?????????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Darius15 Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 100kc maximalne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 50 kč ?????????? To ani ne... Jestli je to tak tak kdyz prodam vsechny moje manualy tak budu mit na novou 8 gb kartu :D. Prece jen to je manual (kdo to cte ..). Skus mozna Aukro ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 Já vím, že už je to možná více jak rok a půl zpátky tu někdo krabici a manuály chtěl koupit, ale už si nepamatuju kolik za to nakonec dal. Ale je spousta lidí, co si koupí psp od někoho, kdo mu to dá bez krabice a je pár lidí, kteří si třeba krabice od různých věcí co mají vystavují na skříně atd. Jako není to zas až tak od věci, já být tebou, tak to klidně nabídnu, někomu tím třeba uděláš radost, ale asi nečekej s tím, že z toho nějak moc vyrejžuješ, tak těch 50-100kč si tipuju je hranice. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 Já krabicu s manualem a různýmy těmi papíry prodal za 150Kč,taky to bylo od PSP FAT Value Pack,a byl o to docela zájem :)Protože manuál je v češtině :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrželka Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 Ted nevím ale prece v každem psp co si koupis v CR je s ceským manualem ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kralyk Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 má takovou cenu za jakou ji dokážeš prodat. takže třeba 1000kč nebo 10kč ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 kralyk jasne :dozey: ta krabice ma cenu asi jen pro nekoho kdo potrebuje psp reklamovat, k cemuz potrebuje originalni baleni. Cena kolem 150-200kc mi prijde akorat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dominick Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 Súhlasím s Marekom, tá cena tých 150 Kc je akurát. Myslím, že máš dokonca aj veľkú šancu predať to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tuananhcz Odesláno Srpen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 ok..diky vam vsem za nazory...jinak uvidime za kolik tu krabici prodam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tuananhcz
mam ted na prodej krabici s manualy od psp FAT..ale vubec nemam predstavu jakou ma cenu.....jakou cenu ma asi takova krabice???jinak je v bezvadnem stavu...:cheesygrin:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts