luzak Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 sem se chtel zeptat jak pripojim Wii k internetu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rodier Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 zdar.. zvazuji navrat do sveta Wii .. zajima me, co uz ted nintendo wii nabizi ohledne internetu? pocasi + moznost kupovat arkade hry + ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Penax Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 Taky bych potreboval poradit s pripojenim na net, ale zatim jsem se tady toho moc nedozvedel. Jen jsem narazil na par kousku ... Coz me pripada dost jasne, ale ono je hlavne dulezite mit spravne nastaveny router. Coz uz se mi moc nedari a hlavne ne vsechny routery chodi s Wii na 100%. Nekde na netu jsem videl prehledny vypis funkcnich routeru.Jak ji znovu objevim,dam odkaz. Zdatni mazaci se asi ted bavi :cheesygrin: no co nadelam. P.S. http://www.nintendo.com/consumer/systems/wii/en_na/online.jsp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RTester Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Nevím o tom, že by WII mělo něco speciálního aby nechodilo z nějakým routerem. Standardně má WII zabudovaný WIFI - takže pokud ti chodí doma WIFI router s počítačem nebo s PDA tak totéž nastav na WII a bude to chodit taky. Pokud nemáš doma WIFI router - tedy jedeš po kabelech - musíš koupit ethernet adaptér jako příslušenství k WII - pak to opět nastavíš - jako počítač - a jede to. Předpokladem je, že router není nastaven špatně nebo něco neblokuje apod. ale to by ti pak asi nechodilo ani to PC například. Pokud není něco jasného - sem s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
luzak
sem se chtel zeptat jak pripojim Wii k internetu??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.