Pacik Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 Chtel jsem se regnout na Xbox Live ale chce to po mne adresu tak jsem tam nejakou zadal a pise to ze adresa neni v poradku, poradi nekdo jak to udelat aby v poradku byla? Jako regon kde jsem sem si vybral USA. Diky za odpovedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 23, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 Najdi si na netu nejakou americkou adresu , Postal code musi souhlasit s mestem . :google: tady mas treba jednu :D 1250 East Arques Avenue Sunnyvale, CA USA 94085 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pacik Odesláno Srpen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 Dekuji za odpoved, hned to zkusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pacik
Chtel jsem se regnout na Xbox Live ale chce to po mne adresu tak jsem tam nejakou zadal a pise to ze adresa neni v poradku, poradi nekdo jak to udelat aby v poradku byla? Jako regon kde jsem sem si vybral USA. Diky za odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts