socker Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 zdravim vsechny mam internetove stranky www.motorkariborac.wz.cz a chtel bych poradit co byste tam zlepsily atd... popride mi to pak pomohli za nejake credity udelat diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pwn3D! Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Tak urcite by som na tej web stranke vylepsil menu a header a ties tu enter page aby sa nemuselo klikat na vstupte ale rovno na obrazok a je tam toho dost co by si natom mal este vylepsovat len sa mi to tu nechce rozpisovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
socker Odesláno Srpen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 njn ale myslim ze ne vsichni by pochopili ze se vstupuje pres obrazek :D a s tim menu skusim neco udelat dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gunlok Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Takže jako první ODSTRANIT welcome page. Pokud opravdu chceš dělat tu stránku sám (tzn. nepoužívat redakční systémy nebo si to nechat udělat od někoho schopného) chtělo by se to naučit něco víc. Koukl jsem se na zdroják a to použití css je řekl bych "jen aby se neřeklo". Rozhodně se neboj experimentovat a zkoušet, něco z toho vždycky "vyleze" :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
socker Odesláno Srpen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 no abych pravdu rekl tak to css mi nejde vubec :D edit: a ta welcome page je kvuli te reklame od webzdarma ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pwn3D! Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 internet centrum je podla mna ovela lepsi hosting ako webzdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
socker Odesláno Srpen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 jake ma vyhody oproti wz porad nemam s tim skusenosti ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gunlok Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Co se týče hostingu tak by se Ti opravdu vyplatilo dát pár korun na nějaký nejobyčejnější hosting. Pokud nechceš tak bych vyzkoušel hostuju.cz (nezaručuji rychlost, poslední dobou slýchávám negativní ohlasy). K tomu CSS. Jak sám říkáš opravdu Ti moc nejde, tak na tom zkus zapracovat. Pokud se naučíš lépe kódovat, zkus nějakého grafika co by Ti trochu vypomohl (i zde na fóru jich je několik ochotných). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
socker Odesláno Srpen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 JO NO SKUSIM NEMATE NEJAKY dobry stranky podle kterych by se mi to dobre ucilo myslim nejaky kde jsou dobry navody atd... ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gunlok Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Pro začátek (upřímně sám víš kolik toho umíš) rozhodně www.jakpsatweb.cz (to snad není reklama). Je to velmi hezky psané, věnuje se tam HTML, CSS i JS. Rozhodně vyzkoušej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ola Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 edit: a ta welcome page je kvuli te reklame od webzdarma ...ktera se podle pravidel na welcome page davat nesmi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 zdravim vsechny mam internetove stranky www.motorkariborac.wz.cz a chtel bych poradit co byste tam zlepsily atd... popride mi to pak pomohli za nejake credity udelat diky v jakých by si to chtel barvách? neco bych mohl ukuchtit :D nebo si neco stahni tady www.freecsstemplate.org Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
socker Odesláno Srpen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 tak me napadlo kdyz je tu tolik schopnych grafiku tak jestli by nekdo nemohl skusit udelat nejaky obrazek s napisem motorkáři Borač a nejakou motorkou nebo motorkama na pozadi... místo toho stávajícího co tam je když se bude líbít tak jsem schopnej dat tak 500 credits budu tu tak zejtra po 14:00 tak bysme se pak domluvili dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 jako predne bych tam udelal vubec nejaky design, dit tam zadny nemas :D ... bez urazky, pokud to tak vyznelo EDIT: kdyz budu mit cas, tka neco udelam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
socker Odesláno Srpen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 ja vim ze tam ze tam zadny design nemam ale taky musis brat ze nam klukum z vesnice to staci sme radi ze si tam muzem a psat a podelit se s ostatnima o nase fotky a videa ... ale tak vis co chtel bych to prece jen nejak zlepsit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 Zlepsil bych snad vse :D Layout stranky si stahni z nejakeho webu jiz hotovy - jak uz tu nekdo rikal - grafik z tebe nebude (nic proti), pak bych odstranil to uvodni "Vstupte", to uz se davno nedela a leckdy to navstevniky odradi (muzes si to precist v kazde lepsi publikaci).. wz je imho jeden z nejhorsich hostingu, ic i php5, nebo i treba pipni, je mnohem lepsi. Stranka mi prijde strasne splacana dohromady - hovorim hlavne k fotogalerii, kde jsi stahl nejakou open galerii a ma uplne jiny design, nez cele stranky.. Taky se vyplati zauvazovat nad pouzitim technologii php a mysql.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 tak me napadlo kdyz je tu tolik schopnych grafiku tak jestli by nekdo nemohl skusit udelat nejaky obrazek s napisem motorkáři Borač a nejakou motorkou nebo motorkama na pozadi... místo toho stávajícího co tam je když se bude líbít tak jsem schopnej dat tak 500 credits budu tu tak zejtra po 14:00 tak bysme se pak domluvili dikec nejhorší je ta diakritika, žádnej hezkej font jí nepodporuje ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
socker Odesláno Srpen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 2 anonymous - jo tak o zmene webhostingu vazne uvazuju napiste mi pls nejakou stranku co je tak nejleps free... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 vcelku bych ti poradil nekomu kdo ma cas at ti udela grafiku celkove.. :) aby bylo od ruznejch autoru to je naprd .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 2 anonymous - jo tak o zmene webhostingu vazne uvazuju napiste mi pls nejakou stranku co je tak nejleps free... Doporucuji ti koupit si vlastni domenu - cca 200Kc na rok.. coz moc neni ;) - navic, pokud vas je vice, tak se muzete slozit.. Az budes mit vlastni domenu, staci se regnout na pipni.cz, tam davaji k vlastni domene hosting zdarma ;) - a celkem slusny hosting.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.