rbkah Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Zdar hosi mam problem .. Dam tapetu na plochu na PSP vypnu psp a zase zapnu a misto tapety tam mam cerne pozadi ... Helpnete mi pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajapápá Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Cau no hele mas CFW nwbo OFW? Jestli mas cfw tak skus naformatovat Flash1... Ale to asi taky nepomuze :-D no, za zkousku nic nedas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Cau no hele mas CFW nwbo OFW? Jestli mas cfw tak skus naformatovat Flash1... Ale to asi taky nepomuze :-D no, za zkousku nic nedas... má CFW tohle ofiko nedělá...někomu jinýmu ta tapeta tam zůstane a restartuje se nastavení v recovery xD(opak toho co se děje jemu) estli nepomůže format flash1 tak jedině Updatnou(cfw) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rbkah Odesláno Srpen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 co je to CFW ? ja se v tom moc nevyznam .. ted mam verzi 3.71 m33-2 .. chtel bych 4.01 m33-2 nebo jak to je ? jak to udelam pls lidi .. A pudou mi na to iso hry , filmy a pisnicky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EpiC1468621732 Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 kedze mas m33 tak to uz je custom firmware(CFW) a iso hry ti tam pojdu urcite... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rbkah
Zdar hosi mam problem .. Dam tapetu na plochu na PSP vypnu psp a zase zapnu a misto tapety tam mam cerne pozadi ... Helpnete mi pls
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts