92speedx92 Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 zdar vsichni snazil sem se hledat ale nic , mam tuto hru ale mam jeden problem , pri zavode mam hrozne citlivy zataceni (na klavesnici) koukal sem do option a nastaveni citlivosti tam je , ale kdyz to zkousim jak muzu porad je to hrozne citlivy , ptam se teda jestli nekdo z vas vsech ma stejny problem a jak ho vyresit diky za vsehno :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hannibal411 Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Myslim že Grid už ej prostě taková hra, že to zatáčení je citlivější, potažmo lehčí a arkádovější. Možnám pomůže reinstall..mě se zdá ael aztáčení dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
92speedx92 Odesláno Srpen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 a to hrajes s volantem? ja jenom tuknu do sipky a otoci se celi auto a to me upe stve mate to nekdo stejny? pls pomozte mi nekdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 s tim nemuzes nic delat takhle je ta hra je uz delana taky mne to ale štve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L053r Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 a co nakalibrovat? a dělá ti to jen u klavesnice nebo i volantu? zkus si stáhnout nějakej patch jinak nevím mě to nedělalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fišta Odesláno Říjen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2008 Mě to taky štve, blbý na tom je že na 60% mi to nezatáčí vůbec a na 65% už je to na mě moc citlivý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts