perrek Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 cau chci se zeptat:stahl jsem si hru killzone a chtel sem parit po netu.tak ze se regnu ale chce to po mne emajl a heslo na playstation network.tak sem zkusil neco zadat a ze to neni spravny...poradite mi prosim nekdo?:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 Musis se nejdriv na Playstation network zaregistrovat;) (na PC) a pak tam zadat ty udaje do PSP...;) Jinak i kdyby ti nebylo 18 tak tam zadej narozeni aby i bylo vic jak 18;) Kvuli ratingu v hrach je s tim problem;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 Musis se nejdriv na Playstation network zaregistrovat;) (na PC) a pak tam zadat ty udaje do PSP...;) Jinak i kdyby ti nebylo 18 tak tam zadej narozeni aby i bylo vic jak 18;) Kvuli ratingu v hrach je s tim problem;) a jaka je ta stranka prosim????????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 store.playstation.com (vic otazniku neslo? :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 heledte tak sem se tam chtel zaregistrovat a seknul sem se u potvrzovaciho emajlu...napsali mi, ze mi poslou potvrzovaci emajl abych dokoncil registraci.kdyz mi teda poslali ten emajl, byl tam odkaz, na kterej sem mel kliknout.kliknul sem na nej a najelo mi to na tu stranku playstation kde bylo napsano YOU HAVE ENTERED AN INVALID KEY.to uz se mi stalo dvakrat...poradte mi prosim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.