LoCo99 Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 Zdravim , mam pár dotazů na tuhle hru : Když si odemykám bojovníky tak mi příde že je jich málo a nejdražší stojí jen 250 bodů . Je jich jen tolik ? Ve story mode nevim jak dál , skončil sem v posilovně kde mi jde jen tutorial (to učení triků) a nemam ani dolar .. Některý my prostě nejdou ... Protivník dokáže dělat silný triky i bez Blazin power , já ne .. Jde nějak upravovat už hrou vytvořenej bojovník ? např že mu změnim styl boje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morthy01 Odesláno Září 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2008 Zdarec no kdyz hrajes story tak muzes mit max. 3 styl. boje př. Wrestling,Submitions a KickBox. jeden stoji 2500 bodu.... Ale kdyz sem hral Def Jam Fight na PS2 tak tam sem mel ty lepsi bojovniky za 100 pak za 50 a ty horsi za 25. Normal pokracuj ve story mode a postupne se ti budou otvirat dalsi kola... Ja mam na PSP Def Jam Fight for NY-The Takeover. ale je to Rip a nemam celej play list..:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.