LoCo99 Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2008 Zdravim , mam pár dotazů na tuhle hru : Když si odemykám bojovníky tak mi příde že je jich málo a nejdražší stojí jen 250 bodů . Je jich jen tolik ? Ve story mode nevim jak dál , skončil sem v posilovně kde mi jde jen tutorial (to učení triků) a nemam ani dolar .. Některý my prostě nejdou ... Protivník dokáže dělat silný triky i bez Blazin power , já ne .. Jde nějak upravovat už hrou vytvořenej bojovník ? např že mu změnim styl boje ? Citovat
Morthy01 Odesláno Září 9, 2008 Nahlásit Odesláno Září 9, 2008 Zdarec no kdyz hrajes story tak muzes mit max. 3 styl. boje př. Wrestling,Submitions a KickBox. jeden stoji 2500 bodu.... Ale kdyz sem hral Def Jam Fight na PS2 tak tam sem mel ty lepsi bojovniky za 100 pak za 50 a ty horsi za 25. Normal pokracuj ve story mode a postupne se ti budou otvirat dalsi kola... Ja mam na PSP Def Jam Fight for NY-The Takeover. ale je to Rip a nemam celej play list..:( Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.