L_A_D_A_S Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 Zajimalo by mě jestli někdo neví jestli je nějaká možnost jak se dostat ze hry zpátky do menu na flash kartu, nebo je jediná možnost DSko vypnout nebo znova zapnout..díky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 Taky jsem si puvodne myslel ze to nejde jenze to jde xD Je to kombinací nekolika tlacitek na DSku... Melo by to byt v HELPu karty nebo v navodu;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Kyssi Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 většinou to je: zmačknout R+L+A+B+Y+X (ne postupně, ale držet zmáčknuté L+R a pak zmáčknout všechny na ráz YXAB) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 jak rika Kyssi - soft reset, nekdy je treba jeste aktivovat v menu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JiGSSaW Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 na ezflash v+ musi byt aktivovane v menu a pak L+R+A+B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RWTF Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 jde to i na EDGE ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 ^^ Jasne funguje a dokonce dost dobre. "Soft Reset Works with 20/20 games tested. Press A+B+X+Y+L+R to go back to the game list." "Soft Reset works 100%" Zdroj: http://gbatemp.net/index.php?showtopic=74099 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L_A_D_A_S Odesláno Srpen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 Fakt že to funguje! Díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
L_A_D_A_S
Zajimalo by mě jestli někdo neví jestli je nějaká možnost jak se dostat ze hry zpátky do menu na flash kartu, nebo je jediná možnost DSko vypnout nebo znova zapnout..díky !
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts