Otacon Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 koupil sem si pred par dny PSP mam TA-082 a firmware 2.71 nejprve jsem spustil par her pres devhook podle navodu co jsem tu nasel na webu, ale potom jsem si stahnul wrestling ale ten chce firmware 2.82 (pise se to v menu kdyz to spustim pres ten henc a potom devhook), tak sem si to downgradoval na 1.5 ale ted nemuzu najit navod jak na te svoji TA-082 nejak navysit firmware na alespon ten 2.82, nebo nejaky jiny hlavne aby mi bezel ten wrestling :P plz help sem se v tech devhoocich a firmwarech uplne ztratil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maeko Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 hmm wrestling by ti měl jet na 3.02 OE B to je ted nejlepší firmware!! Koukni do tutoriálů tam mas návod jak ho tam dát.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 Tak tak, mrkni sem http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=6661&highlight= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 nebo pokud nechceš upgrade tak použij devhook 0.51(nebo už vlastně 0.52) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otacon Odesláno Leden 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 Tak tak, mrkni sem http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=6661&highlight= a nevadi ze mam tu TA-082? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maeko Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 mno pokud jsi downgradoval na 1.50 tak už by to vadit nemelo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Shark Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 Tak tak, mrkni sem http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=6661&highlight= a nevadi ze mam tu TA-082? Nevadí sám jsem tohle dělal kámošovi na TA-082 a vše OK... Je to nejlepší custom fw fakt doporučuji.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otacon Odesláno Leden 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 me se tomu porad nejak nechce verit, tady http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006120012 se nekolikrat zduraznuje ze na TA-082 dojde 100% k poskozeni PSP tak ja nevim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 me se tomu porad nejak nechce verit, tady http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006120012 se nekolikrat zduraznuje ze na TA-082 dojde 100% k poskozeni PSP tak ja nevim.... Tam je to myšlený tak, že když máš FW 2.71 + TA-082 a zkusíš na to nahrát ten 3.02 OE-B, tak to brickneš. Neboj, je to bezpečný, já už to taky dělal mně a kámošovi. :wink: Hlavně to neupgraduj na 2.82!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otacon Odesláno Leden 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 Super, tak uz mam 3.02 OE-B a jeste by me zajimalo par veci, muzu zformatovat MS? ten firmware se loaduje z MS nebo jak? se me zda ze je to PSP ted nejake pomalejsi v menu a porad nacita prave z MS, a taky jeste jedna vec, jak mam ted spoustet ISO,DAX atd??? zas pres ten henc a devhook nebo existuje nejaka pohodlnejsi metoda s timdle FW? plz help jedinou originalku sem uz dohral a nemam co parit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 Memory stick klidně zformátuj.... Když chceš hrát ISO, tak si na kartě udělej složku ISO, do který házej ty hry a v menu PSP pod Game -> memory stick spustíš. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 MS můžeš zformátovat, FW máš ve flash paměti. Z MS se načítají jen pluginy, pokud tam nějaký máš, ale tím se teď nezatěžuj. Hry se dávají do složky ISO, kterou musíš vytvořit na rootu karty. DAX nejdou, jen ISO a CSO. Hry se Ti potom budou ukazovat v PSP, když najedeš na GAME -> MS, odsud je jen spustíš, nic jinýho k tomu není potřeba. PS: sry, ale nemůžu si odpustit poznámku - líbí se mi, jak jsi bez nejmenších obav downgradoval na FW 1.50 a potom jsi se strašně bál hodit tam custom FW 3.02 OE :) . EDIT: asi bych měl zrychlit psaní :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otacon Odesláno Leden 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 MS můžeš zformátovat, FW máš ve flash paměti. Z MS se načítají jen pluginy, pokud tam nějaký máš, ale tím se teď nezatěžuj. Hry se dávají do složky ISO, kterou musíš vytvořit na rootu karty. DAX nejdou, jen ISO a CSO. Hry se Ti potom budou ukazovat v PSP, když najedeš na GAME -> MS, odsud je jen spustíš, nic jinýho k tomu není potřeba.PS: sry, ale nemůžu si odpustit poznámku - líbí se mi, jak jsi bez nejmenších obav downgradoval na FW 1.50 a potom jsi se strašně bál hodit tam custom FW 3.02 OE :) . EDIT: asi bych měl zrychlit psaní :D HH no to sem se jeste nezminil ze jsem to downgradoval na 1.5 dokonce 2x, to vis na to musis mit poradny cojones ^^ no a ten wrestling sem spustil tak jak jste rikali , v menu to najede i s tim videem v malem okne ale kdyz to spustim tak mam cernou obrazovku a potom to vyblije ze game cannot be loaded a nejake cislo, :( tak nic mno jdu zkusit jinou game.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 to cislo je dulezite..napis mi ho sem a treba budem vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maeko Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 a máš v UMD mechanice UMD??:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otacon Odesláno Leden 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 ok ale ted kopiruju na MS MGS portable ops, UMD sem v mechanice nemel, to vite novacek :) snad to s tim UMD pojede, jestli ne tak sem napisu potom i to cislo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otacon Odesláno Leden 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 TAk uz to vsechno bezi i wrestling a ostatni hry, problem byl ze nebylo UMD v mechanice :) a mam jednu hru world rally championship, je to v dax a ten jak uz tu nekdo rikal nejede na 3.02 OE-B neni nejaka moznost jak to spustit? nebo zkonvertovat ten dax treba na klasicky image? (iso) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 Je možnost, dávám Ti ji do přílohy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otacon Odesláno Leden 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 Tak uz sem si to zkonvertoval a bezi to bez problemu, dekuju vsem za pomoc, ted na me cekaji 3 dily MGS tak mam co dohanet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.