KapaCZ Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2008 Ahoj máte tu hru někdo četl jsem na JRC článek a uvažuji o koupi, ale nedovedu si to představit pro mě strategie=myš a klávesnice. Čili PC ale na PS3 by to mohlo být zajímavé. Nebyli by videa gameplay i trailery v pořádné kvalitě. Citovat
marek_2080 Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2008 http://ps3.ign.com/objects/947/947168.html tam snad najdes vsechno co potrebujes btw. tusim ze na US Store je demo tyhle hry, takze ovladani muzes pred koupi vyzkouset Citovat
KapaCZ Odesláno Srpen 25, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2008 A to je problém mám studentskej účet a kněmu je jen mastercard čili US store nebude :( Jo a Díky marek_2080: na to samozrejme zadnou kartu nepotrebujes (pokud nechces stahovat placenej obsah) Citovat
Big Tony.D Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2008 A je to myslím i na EU Store, tam odtud sem to stahoval já. A maj to dobře pořešený, taky sem nejdřív myslel strategie=klávesnice a myš, ale PS3 změnila vše:lol: Citovat
KapaCZ Odesláno Srpen 25, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2008 No uvidíme já ted kuokám co koupim a tak pač si ho koupim k vánocům a aspon je pořešenej i dárek :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.