fReDyY Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 26, 2008 Nevite nekdo jak se pripojit na multiplayer na sniper elite objevi se mi tam ze nejsem registrovan a vyhodii me to ze serveru conecting failed :cry::cry: tak jestli nekdo vi jak se tam pripojit tak napiste a ja vam dam aspon thanks protoze nemam krredity dekuji predem za odpoved :roll::D
roku92 Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 26, 2008 Nevite nekdo jak se pripojit na multiplayer na sniper elite objevi se mi tam ze nejsem registrovan a vyhodii me to ze serveru conecting failed :cry::cry:tak jestli nekdo vi jak se tam pripojit tak napiste a ja vam dam aspon thanks protoze nemam krredity dekuji predem za odpoved :roll::D Mrkni se na manuál od hry jestli tam někde nemáš cd-key nebo skus na stránky výrobce,a pokud to nezabere tak se podívej jestli ti to firewall neblokuje8)
novas.20 Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Odesláno Září 8, 2008 Mám něco trochu jiného,ale také se to týká multiplayeru u Sniper Elite8) Borci,dyž máme síťovačku a založíme server,tak ho nikdo nevidí,ostatní hry jedou bez problémů,nevíte jestly to chce někde jenom nastavit,nebo kde je chyba?Byl bych rád,za každou pomoc,díky mějte se
fReDyY Odesláno Září 8, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Září 8, 2008 ja uz sem v poho mel sem zaplej firewall a to vsechno blokovalo takze sem se nemohl pripojit k zadne hre online a ted uz to vsechno bezi ;)
novas.20 Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Odesláno Září 8, 2008 ja uz sem v poho mel sem zaplej firewall a to vsechno blokovalo takze sem se nemohl pripojit k zadne hre online a ted uz to vsechno bezi ;) To my sme to měly všichni vyplé,protože si to žádá každá hra,dyž hraješ LAN,ale stejně nic :cry:
fReDyY Odesláno Říjen 27, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2008 aha hrajete lan ? a mate jeden router ? jestli ne tak jedine hamachi........
novas.20 Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2008 aha hrajete lan ?a mate jeden router ? jestli ne tak jedine hamachi........ Jj,máme jeden routr,nevím proč to nechce jít :cry:
Recommended Posts