Silas Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 mám takovej dotaz - jak se dá dostat celej X profil (Gamerscore, savegames, rep ...) do druhýho Xboxu a nazpátek, dejme tomu, do novýho Xboxu? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 mám takovej dotaz - jak se dá dostat celej X profil (Gamerscore, savegames, rep ...) do druhýho Xboxu a nazpátek, dejme tomu, do novýho Xboxu? díky Řekl bych, že nijak ... :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Silas Odesláno Srpen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 no prej to nějak jde jako ho přenést na memorce nebo hdd ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 co vím tak to jde jedině za pomocí karty a to nevím jestli i G Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnnyX360 Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 Jasně lze ho přehrát na memory kartu a samozřejmě ti zůstanou achievementy a gamescore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Amper Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 akorat das do noveho xboxe starou kartu nebo HDD a tam si najdes ucet a das copy a kopnes to na novy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Silas Odesláno Srpen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 takže by vlastně šlo, že bych ten profil dal na kámošův HDD u Xboxu, a pak to jenom od něj přetáhnul do mýho zpátky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Amper Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 takže by vlastně šlo, že bych ten profil dal na kámošův HDD u Xboxu, a pak to jenom od něj přetáhnul do mýho zpátky...ano ,melo by Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Silas
mám takovej dotaz - jak se dá dostat celej X profil (Gamerscore, savegames, rep ...) do druhýho Xboxu a nazpátek, dejme tomu, do novýho Xboxu? díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts