JohnCzE Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 Mam PSP s verzí 2.71se-c mam GTA na karte a brácha na umd ma 3.03 ..ja když dámke vytvorit a druhej pripojit tak to vse jde ale když se to načte tak mi to spadne protože mi to načte hned a na bráchu to jeste čeká nevíte co s tim??help..kdyžtak diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 Jeden z vás se musí připojit později...taky mi to dělalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Leden 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 a neexistuje nejak patch aby to fahcalo normal?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 Tak to nwm..Zeptej se shadowa,on to bude vědět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Leden 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Leden 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 no tak mi to nejde s tim cekanim...ale divny je ze ostatni hry jdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Leden 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 fakt nevíte jak to mam udelat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 Mam PSP s verzí 2.71se-c mam GTA na karte a brácha na umd ma 3.03 ..ja když dámke vytvorit a druhej pripojit tak to vse jde ale když se to načte tak mi to spadne protože mi to načte hned a na bráchu to jeste čeká nevíte co s tim??help..kdyžtak diky JJ taky mi to delalo s kamosem ja sem mel na umd a on na karte a s tim cekanim to je blbost to ti nepomuze mi jsme to vyresily tak ze jsem si nahral hru taky na kartu a jelo to takze myslim ze je problem v tom ze mas jinaci verzi hry mozna je to jinaci region takze zkus stahnout stejnou verzi jakou mas na umd a nemelo by ti to delat problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 zkus 3.02OE-B .treba to pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Leden 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 nec nepomáhá nevim co s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 je to tym ze z karty to nacita rychlejsie a nevie sa to zosynchronizovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Leden 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 a neda se to nejak jinak abysme prosti sobe ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 a neda se to nejak jinak abysme prosti sobe ????Musel by jsi si stáhnout evropskou verzi hry, je to tím že ISO bývají většinou americký, jedině ripnout tu hru z toho UMD.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Leden 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 no tak ja jsem jsem dumperem vzal z toho UMD..a taky to UMD je americky takze obě verze jsou stejny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.