DSmaster Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 Lidi pls potřebuju pomoc koupil sem si kartu na nds TT DS ale nevim kde se do ds strka ta ne ta karta ale to druhy nějak to nmohu najit dika za odpověd DSmaster :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Kyssi Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 ... chvilku sem nechápal co druhýho se kam má strkat... ale budiž - asi myslíš paměťovou kartu... co se třeba zkusit nejdřív podívat na tu DSTT kartu - prohlídnout si ji, případně si přečíst nějaký návod? Tahle otázka mě fakt pobavila :-D Strká se to do té díry, která je v DSTT (a dalších flash kartách) pro tento účel vyříznutá Paměťová karta se strká přímo do DSTT karty - má tam na to dírku, pokud nevíš kde, tak si ji dobře prohlédni, ale měnit by se to snad asi nemělo = polož si kartu lícem nahoru, pak ji otoč tak aby si měl k sobě stranu protilehlou ke straně na které jsou kontakty a tam pak se koukni z boku - na profil té karty jakoby a tam je ta díra na paměťové karty. nevim jak jin ak to napsat - pokud není jasné tak rada: vem si ji do ruky a hledej DÍRU do té karty ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DSmaster Odesláno Srpen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 jj dik už mi to far mně to nedošlo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RWTF Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 myslim že se tu hodí LOCK... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Kyssi Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 pohoda, někdy je dobré se na to podívat :-D Ale bylo by super kdyby ti tam tu diru zapoměli udělat xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DSmaster Odesláno Srpen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 to jo no bych pak nemněl co najit :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DSmaster
Lidi pls potřebuju pomoc koupil sem si kartu na nds TT DS ale nevim kde se do ds strka ta ne ta karta ale to druhy nějak to nmohu najit dika za odpověd DSmaster :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts