Sony108 Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2008 ču s ted sem si koupil wifi klíčenku quick wlan USB 54 ale když tonainstaluju nic se neděje je to možná tim že v tom sou ovladače max. pro XP a já mám VISTA poradte mi někdo jestli je to těma ovladačema nebo něčim takym Citovat
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2008 1) podporuje AP mod? Pokud ne, nepocietej, ze to budes vyuzivat s PSPckem. 2) Mrkni po netu po ovladacich pro Vistu, protoze pokud v PC ani nevyhleda site, je to ovladacema (na 90%).. Citovat
0 Sony108 Odesláno Srpen 27, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2008 jj dík mrknu se a myslim že podporuje protože sem to koupil od někoho kdo to v psp už používal ale měl zdřejmě XP Citovat
0 Sony108 Odesláno Srpen 27, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2008 dobrá a když sem ty drivery neobjevil tak mám dělat co? popř. dám 300pts tomu kdo mi je najde. tak co nikdo nic? Citovat
Otázka
Sony108
ču s ted sem si koupil wifi klíčenku quick wlan USB 54 ale když tonainstaluju nic se neděje je to možná tim že v tom sou ovladače max. pro XP a já mám VISTA poradte mi někdo jestli je to těma ovladačema nebo něčim takym
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.