Sony108 Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 ču s ted sem si koupil wifi klíčenku quick wlan USB 54 ale když tonainstaluju nic se neděje je to možná tim že v tom sou ovladače max. pro XP a já mám VISTA poradte mi někdo jestli je to těma ovladačema nebo něčim takym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 1) podporuje AP mod? Pokud ne, nepocietej, ze to budes vyuzivat s PSPckem. 2) Mrkni po netu po ovladacich pro Vistu, protoze pokud v PC ani nevyhleda site, je to ovladacema (na 90%).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sony108 Odesláno Srpen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 jj dík mrknu se a myslim že podporuje protože sem to koupil od někoho kdo to v psp už používal ale měl zdřejmě XP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sony108 Odesláno Srpen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 dobrá a když sem ty drivery neobjevil tak mám dělat co? popř. dám 300pts tomu kdo mi je najde. tak co nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sony108
ču s ted sem si koupil wifi klíčenku quick wlan USB 54 ale když tonainstaluju nic se neděje je to možná tim že v tom sou ovladače max. pro XP a já mám VISTA poradte mi někdo jestli je to těma ovladačema nebo něčim takym
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.