Jonny Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 zdravím xko mám teprve asi tak 10 hodi a chtěl jsem si vytvořit účet na xlive a chci se zeptat co je lepší jestli usa nebo uk účet díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 zdravím xko mám teprve asi tak 10 hodi a chtěl jsem si vytvořit účet na xlive a chci se zeptat co je lepší jestli usa nebo uk účet díky Všichni si dávají UK, já to tak měl taky ... Takže už víš ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 macros Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 Podle toho co jsem četl tak je lepší US kvůli placení za méně peněz víc muziky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 corvette Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 us............................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shai_tan Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 Urcite uk ........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Srpen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 aha tak dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bradsystem Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 no vypada to ze je to tu pul na pul :) esli mas paypal a budes chtit kupovat njaky ty ms points ci gold tak se vyplati vic usa.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Srpen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 už jsem si dal US Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jonny
zdravím xko mám teprve asi tak 10 hodi a chtěl jsem si vytvořit účet na xlive a chci se zeptat co je lepší jestli usa nebo uk účet díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts