Senpu Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 Potřeboval bych loho o velikosti 760 px X 123 px V logu by měl být nečo s papírovími bankovek nejlépe dolary a potom mince nejlépe centy a nějaké hezké pozádi když se mi to bude líbit dám all credits co mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 Jestli tu nebude nekdo jiny tak dneska vecer/zitra neco udelam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Srpen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 jo a nejleps by tam byl napis neco na zpusob Zaručený výdělek na internetu neboco vas napadne:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 jo a nejleps by tam byl napis neco na zpusob Zaručený výdělek na internetu neboco vas napadne:) Tak to je mi jasny na co to mas :D Pekne na bux.to a dalsi klikacky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Srpen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 Tak to je mi jasny na co to mas :D Pekne na bux.to a dalsi klikacky :D Tak nejak :) penez neni nikdy dost :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Srpen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 Heej presne to co jsem si predstavoval!!!! diky!!! Fakt diky!! :bash::bash:Ted mam 1,143 takze ti to poslu a pak poslu zbytek THX!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 Heej presne to co jsem si predstavoval!!!! diky!!! Fakt diky!! :bash::bash:Ted mam 1,143 takze ti to poslu a pak poslu zbytek THX!! Diky, napis co mas za stranku :) (klidne i PM :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Září 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 Tak Jeste bych potreboval ikonu na web,pdobnej styl jako to logo s napisem vydelavej na netu o velikosti 88px × 31px ... jestlik se bude hejbat a tak je na vas dam zase all credits diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Září 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 Super dik ;) mast to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.