patricenko Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 U kámoše na xku jsem hrál hru o které tvrdil,že je to ntsc formát.Je možné,aby se to na xku s čr rozjelo?Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vsacan Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 Když to bude Region Free,tak to pojede... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patricenko Odesláno Srpen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 Ale ntsc asi ne že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shai_tan Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 Toz ja nevim,orig ntsc oblivion mi nejel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DaveMax Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 Ja mam na Lost Planet Collector's Edition napsany NTSC a jede v pohode:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
patricenko
U kámoše na xku jsem hrál hru o které tvrdil,že je to ntsc formát.Je možné,aby se to na xku s čr rozjelo?Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts