kakao Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 Zdar,nevíte co mám dělat když jsem měl kartu v telefonu,tam se mi vytvořili složky video,themes,other atd. a když si chci poslat něco do PSP nejde to protože neví kam to poslat...poradíte mi?:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 naformatuj si kartu v psp a tim se ti vytvori struktura slozek kerou psp pouziva... je jina narozdil od erixonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kakao Odesláno Srpen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 díky za rychlou pomoc,moc jsi mi pomoh...dávám ti thanks:bash: EDIT:jo,naformátoval jsem to a fachá všechno OK,akorát musim přijít na to kam házet ISO hry:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Darius15 Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 nebo muzes naformatovat v psp a dat to do mobilu a precte to i telefon i psp aspon me to tak u k800i fungovalo malym pismem jsou slozky telefonu velkym psp takze treba mi dosla baterka v psp dal jsem kartu do telefonu a normalne jsem pisnicky poustel EDIT: to eL'KeDaRoSs, no ono osmistovka ma uz jiny soft tak to bude tim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eL'KeDaRoSs Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 Mě fungovalo jen co jsem vyfotil na K750i, tak to PSP našlo a zobrazilo. Jinak všechno v jiných složkách, co psp nepřete z mobilu. Aspoň u mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kakao
Zdar,nevíte co mám dělat když jsem měl kartu v telefonu,tam se mi vytvořili složky video,themes,other atd. a když si chci poslat něco do PSP nejde to protože neví kam to poslat...poradíte mi?:psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts