*HRS*Curtis Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 lidi nevite jakej program (nejlip freeware) by to dokazal?? prominte jestli to tu je ...hledal jsem ale nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Darius15 Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 psp movie creator ale musis k tomu mit i crack link na stazeni i s crackem http://ulozto.cz/501376/psp-movie-creator-v2.0-fullwer-reg.rar EDIT: to pochopis neni to tezky vyberes tam dvd files najdes si ten film pak odlikas to jako ze cesky prehrat a das record a zacne se ti to prevadet do mp4 do psp pak to hodis do psp a je to jo a jeste nastavujes kolik repraku a po pripade zvednout kvalitu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *HRS*Curtis Odesláno Srpen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 psp movie creator ale musis k tomu mit i crack link na stazeni i s crackem http://ulozto.cz/501376/psp-movie-creator-v2.0-fullwer-reg.rar joooo dikk:bash: a nejakej navod??? je to tezky nebo to pochopim??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hamry Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 Já používám XviD4PSP 5.0 a jsem s ním velmi spokojen. Je to free, je v něm spousta nastavení i množství jiných formátů než PSP... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *HRS*Curtis Odesláno Srpen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 Já používám XviD4PSP 5.0 a jsem s ním velmi spokojen. Je to free, je v něm spousta nastavení i množství jiných formátů než PSP... zkusim to :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jerrynet Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 Taky to jde s DVDFab Platinium. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
*HRS*Curtis
lidi nevite jakej program (nejlip freeware) by to dokazal??
prominte jestli to tu je ...hledal jsem ale nic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts