Jonny Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 Ahoj chci se zeptat jestli když si koupím rozbočovač na usb tak jestli mi to půjde na xku protože jsem si koupil ten evercooler nebo jak se to jmenuje a dopředu nechci dávat flashke nelíbí se mi to dík za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 popravde nevim proc by to nemelo jit. Na PS3 to jde v poho, na xboxu urcite taky. Rozbocovac stoji par korun tak to vyzkousej :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 onzin Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 rozbocovac povacha a na ten evercooler ma slot vzadu a jinak mas jeste 2 sloty zepredu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Srpen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 no to jo ale mě se nelíbí ve předu flashka je to hnusný jinak to vím že jsou i ve předu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jonny
Ahoj chci se zeptat jestli když si koupím rozbočovač na usb tak jestli mi to půjde na xku protože jsem si koupil ten evercooler nebo jak se to jmenuje a dopředu nechci dávat flashke nelíbí se mi to dík za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts