kakao Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 Ahoj,potřebuju poradit...když dám v PSP u internetu SCAN tak mi to najde jednu položku TP-LINK,když na ní kiliknu tak to po mě chce nějaký key...nevíte co s tím? EDIT:chce to po mě WPA key. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bazim Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 To je WEP key. To je proste heslo k siti. Jeslti ho neznas tak se tam nedostanes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kakao Odesláno Srpen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 a kdybych šel třeba do KFC tak to pojede i bez toho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bazim Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 Podle toho kde, ale jeslti tam chytis jejich Wifi tak urcite jo pac to je hotspot (nebo jak se to pise). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kakao Odesláno Srpen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 Takže to heslo není k tomu aby se PSP vůbec někam připojilo,ale kvůli tomu že nemůžu jít do cizí sítě?je to tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bazim Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 Presne tak je to proste heslo do ty site. Ktery zabranuje aby se tam nedostali cizi osoby :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kakao Odesláno Srpen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 Tak jo,díky moc...můžete LOCknout:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kakao
Ahoj,potřebuju poradit...když dám v PSP u internetu SCAN tak mi to najde jednu položku TP-LINK,když na ní kiliknu tak to po mě chce nějaký key...nevíte co s tím?
EDIT:chce to po mě WPA key.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts